<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [球場花邊]~不定時更新
返回列表 回復 發帖

[球場花邊]~不定時更新

小道消息 ~ 不定時出品,純係挖多少少足球料俾大家八下,絕對無Ter.sir咁正斗!!

1. 利物浦會方計劃興建新球場,有關計劃已交有關當局審批,日前終於正式通過。
   (^^!記得留番d水買巴利!)

2. 臨近季尾階段,紐卡素開始為來季計劃,會方將會清洗三位球員,包括卡爾、拉美治及杜爾斯。       (^^!送走埋杜夫更好!)

3. 利物浦兩位球星已決定出戰京奧,隊中巴西小將盧卡斯會代表國家隊上陣,另外馬斯真蘭奴亦為阿根廷出戰!   (^^!睇黎個金牌幾值錢!)

4. 前車路士教頭莫連奴深受巴塞隆拿球迷歡迎,不過,會方決定反民意,因為他們屬意搵舊將哥迪奧拿領軍。  (^^!乜水黎架!米開局連輸3場之後先揾摩佬!)

5. 拜仁慕尼黑會長碧根鮑華最近暗示,球隊唔排除斟費倫天拿門將費爾。
   (^^!買得果,好野黎!)

6. 雲達不來梅日前宣布,會方已與大眾汽車(Volkswagen)簽約兩年,由下季將穿上印有該車廠標誌的球衣。大眾是世界四大汽車生產商之一,自02年便開始贊助另一支球隊禾夫斯堡,可惜這間東北部球會近年戰績未如理想,令大眾轉投不來梅的懷抱。
   (^^!轉埋隻綠白色衫仲吸引!)

7. 費倫天拿球隊首席射手梅度,因與球證爭執被逐,罰停賽兩場,意味這位羅馬尼亞前鋒會在最後兩場聯賽缺陣,提早收咧。
  (^^!首先,我要恭賀AC米蘭!)

8. 巴勒莫前鋒阿馬利轉會祖雲達斯又有進展,會長森柏連尼表示轉會已經接近完成,阿馬利  有98%機會轉會祖雲達斯。  (^^!2%去左邊?)

9. 好!我地又番黎英國呢邊睇下 ~ 曼聯同車路士都想收購曼城後衛米卡李察士,有指這位英格蘭國腳身價達二千萬鎊。 (^^!兩隊前世撈亂骨頭!)
及有傳車路士以七千萬歐元收購皇馬後衛沙治奧拉莫斯,並以年薪四百萬鎊,吸引佢加盟。

10. 阿仙奴前鋒艾迪巴約表示已拒絕巴塞方面的邀請,稱自己要留下為阿仙奴取得錦標。
   (^^! 唔係收山呢咩?佢都幾善忘?!)

報告完畢~多謝大家咁無聊肯睇哂!

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-9 at 04:39 PM ]
哥迪奧拿都唔識?
大帝喎!
Yui is rock!!!
Originally posted by peikasiu at 2008-5-9 04:40 PM:
哥迪奧拿都唔識?
大帝喎!
講笑者 但係我眼中,大帝=摩佬!

人地未出世

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-9 at 05:22 PM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-9 04:43 PM:

講笑者 但係我眼中,大帝=摩佬!
HEHE, 我估你真係唔識...

仲有, 肉酸佬格蘭帶車仔, 攞既分仲多過你果位大帝....

真係咁神? 我睇未必wor
Originally posted by filter-052fans at 2008-5-9 17:00:

唔夠出位嘛~~~

下季兜梗.........

估下邊個接手好過啦~~~~
下季不如由周慕雲兄你帶隊~~
Originally posted by filter-052fans at 2008-5-9 05:00 PM:

係佢位大帝之前組落ga班底夠勁
格蘭先教得咁輕易
我覺得佢最勁係帶比車仔never give up ga精神
落後左都好有heart去踢
Originally posted by filter-052fans at 2008-5-9 05:00 PM:

ya哥 5知你有無睇02年邊隊波 攞歐聯 隻 盃lei~~ 神5神  自己think la
Originally posted by akakak777 at 2008-5-9 07:51 PM:

ya哥 5知你有無睇02年邊隊波 攞歐聯 隻 盃lei~~ 神5神  自己think la
01/02係皇馬...
02/03係AC米蘭...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
前車路士教頭莫連奴深受巴塞隆拿球迷歡迎,不過,會方決定反民意,因為他們屬意搵舊將哥迪奧拿領軍。  (^^!乜水黎架!米開局連輸3場之後先揾摩佬!)

摩佬去唔到巴塞架啦 ~
佢開到聲話巴塞搵過佢 , 但助教會搵哥迪奧拿 ,  容o麥易又過橋抽板架 ~
睇黎國米會o係佢最理想既落腳地 .
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [球場花邊]~不定時更新

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。