<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]
返回列表 回復 發帖

講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]

如果有睇過的話,有d咩感覺?0 z& P% P# P% H* I
我覺得彭導演呢套作品唔錯,但係睇完之後有種怪怪地既感覺...
0 K) s" s, K4 v2 v/ T+ ?; J# [; F6 V. X: [; U, l' ^
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-2-14 at 05:17 PM ]
冇人睇過?
有有有......0 \7 \' D( I3 G; n8 P4 d7 x9 y
不過我覺得唔係咁好睇..可能同我期望既恐怖有出入啦...
Originally posted by ho仔 at 2005-2-9 10:02 AM:
- T+ I7 ?- t1 F  D! |8 g4 G4 F! B 有有有......0 s# I2 P9 [" v: Y
不過我覺得唔係咁好睇..可能同我期望既恐怖有出入啦...
. r- }( ~- p8 z3 t- e( P
但係套戲俾我既感覺好強烈...
: D( C9 l/ v, N0 W0 d7 t8 [睇完之後係腦海閃左好多片段出黎~

講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?

有呀!~!- C* y! o% w3 |1 \4 h: F
有d無里頭...+ }3 {) t9 N9 Z& E9 l* V
但2R好鬼正!~!
冇呀...不過想買dvd
Originally posted by 自有者 at 2005-2-9 06:36 PM:# U/ K1 L+ j6 u/ N# u
冇呀...不過想買dvd
2 {! M5 v! }7 c1 ^# d0 I7 M
8 Z3 Q: }- o  O4 M6 f3 P' u# d
好呀~幾抵睇嫁~
Originally posted by 神秘人2004 at 2005-2-9 05:32 PM:
* [% N  {' N5 g: S 有呀!~!, Q  o& y6 m* f+ R$ p
有d無里頭...# V+ z1 @! R  N5 d4 c9 l
但2R好鬼正!~!
+ p! x( @5 V! W! i3 U! D少少無里頭囉...: W5 L, @4 B4 H5 v' D& Z1 v
大致上幾好~" ~2 n/ \* l: M! @# |7 m; L' K
係兇手的出現太突然~
有..唔岩FEEL..同想像中唔同=.=
Originally posted by lolo218 at 2005-2-10 06:12 AM:
; y1 T8 G! W& C. L1 x5 w2 b4 s 有..唔岩FEEL..同想像中唔同=.=
2 G# |, a. M/ C4 V
# E, R5 q0 v3 {, Y
劇情既發展好突然7 }2 [7 Z; m$ b9 d- x) v
係觀眾想像唔到的
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。