<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra
返回列表 回復 發帖

bra

大家好....
. R( A! `7 h% b我唔係新泥嫁.....# n  p6 m* C/ {. w% H
我係之前都有係到玩既!!
! {0 |: Y% h0 {0 n+ H4 V( T我今年11歲~~# X5 B( F* Q4 p' n3 A
我好想要個bra~~1 z! W9 s' C" ]* B2 E4 `- v5 I
但係又唔知幾$$又唔敢去買....$ l$ L* ~+ A* N1 M! V7 O: h
我今日見到d 胸圍 19-25蚊....4 b  F: `6 p9 l5 ^
咁買唔買好呀
; o5 f6 i2 u* q  X9 Y( u6 b6 e, d7 g) Y2 G  c0 c7 o* W
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-2 at 08:46 PM ]
我建議你問你的媽媽啦........
妳點解好想要個bra???(需要未)
* Z; L) a; ^9 H需要就同呀媽講~唔使怕尷尬~
問媽咪啦!
, F" h( Y. a  J0 V+ Q$ }4 S+ R2 p不過我建議唔好買二三十蚊果D,- Z4 @& y2 f6 w' ?
同要學點帶羅!: S# \$ q5 W( ^5 a* B
因為我以前都係買D平野同求其帶,
3 m# |" G! k* [& V+ N! d+ E# L6 A後來有人教我先識咋,
) {7 _0 o$ v4 k真係挺D,個形自然D架,- [2 f8 e( f9 x* c
總之好D啦!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-2 09:41 PM:, u( u* T6 _/ ]+ y+ n
christy, pro喎
5 m7 L1 @5 V* _% o. x+5鼓勵鼓勵
1 ^0 o/ ?( k( j
嘩!. h2 |) I5 k) C6 S- b% |. H% z2 F4 k
多謝呀!
* X6 k. b  O1 J我條仔有冇加過分呀以前!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-2 09:54 PM:- d5 d% d0 N  A) |+ ~" T
2 p3 j! X9 c* z9 `2 Y" L
" Q+ a. B( J4 l: p8 s
NO
7 g% E; M* u; T+ l應該冇啦!
+ D5 X( L' K* b. i4 f9 H) S其實佢都冇乜上呢既!
Originally posted by pakho at 2005-4-2 20:38:
) }! p! |$ Q2 y4 b妳點解好想要個bra???(需要未)
7 I9 ], g6 _9 B+ i7 Y& f/ N需要就同呀媽講~唔使怕尷尬~
) B  [. f% J3 U8 U/ n6 ]2 S( f- A4 ?& Q唔唔應同
我提議你去o的專門店買bra~
) x" Q# b: ?2 y6 {+ Z: `4 l因為你11歲,正值發育時期,如果戴o的唔合適既bra係會影響胸部既發育~
7 S9 \9 S7 Q3 t  w+ d, o& \而且專門店會有專業既意見比到你1 f* C; `/ X" T+ h$ W
but去專門店買bra要大約百幾蚊一個~你可以叫你阿媽陪你or搵fd陪你去買....
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-3 01:45 PM:
/ ~  V, K( T5 B我提議你去o的專門店買bra~0 a# D! R# o4 b; O1 T
因為你 ...
% g& I, B; u; y9 G9 ?yes!買個似樣既,起碼over 100啦
我識戴窩使吳使我教?
6 _" U* D5 o( B0 u" _3 l4 R( y; P: p  I( L2 w
仲有你可以問你媽媽
  r0 c: ^$ s& d2 K或者去內衣店問人都ok' l+ }2 W4 O/ P& `+ o+ L  o
仲有戴法係好重要的+ _. f, w: Q) s, Y
吳好以為求其將2個乳房就入個bra就得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。