<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【空間靈幻異次元】 » [加分題]你有冇發過惡夢呀??
返回列表 回復 發帖

[加分題]你有冇發過惡夢呀??

一個人自細就開始識得發夢,而夢都有分好夢,惡夢,甜夢......好多種夢.

咁你有冇試過發過惡夢呀?你最深刻印象既惡夢,又係點樣嫁??

個惡夢係屬於咩類型呢(鬼,死人)?你又係係咩程況之下醒左呢??

可唔可以同我地分一下你既夢境呀??

[ Last edited by 左輪仔 on 2005-5-1 at 09:34 PM ]
跌落樓梯, 一開始跌就會醒. 醒0左之後個心好似停一停0禁.
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-1 09:26 PM:
一個人自細就開始識得發夢,而夢都有分...
我就細細個發夢游水俾條沙魚追住黎咬 =.="
最後俾佢咬死左~~
不過唔知點解 =.="

[ Last edited by sfxc0000 on 2005-5-1 at 09:40 PM ]
我細個(大慨7-8age)有一個夢成日發的...

好似bio hazard甘架..
事發就係d可屎森林(高樓大廈)...黑ma ma...d大廈既窗全爆哂並有好多巨型"蘭"藤左穿右插d窗.......我就俾d中國疆屍追.....(背景好西方但怪物就東方)....但係佢地追唔到我...我係夢裡好似彈簧人甘逃避d疆屍....但無出口...有時躲在d樹窿(好似侏羅紀1套戲d人躲在d樹度甘)....一日復一日....冇完....
最慘...試過幾次連續劇甘...一日發完..第晚就接住繼續

重來都唔知點解有甘既夢......但直至上中學就冇再發....

[ Last edited by Asurada129 on 2005-5-1 at 09:40 PM ]
細個成日發惡夢都係果d野, 響學校俾老師/校長追 =.="
你地發惡夢會唔會想講野又講唔到野(即在夢中)?
我以前會嫁噃...

不過好耐無發惡夢lu~
Originally posted by crap at 2005-5-1 09:39 PM:
細個成日發惡夢都係果d野, 響學校俾老師/校長追 =.="
你地發惡夢會唔會想講野又講唔到野(即在夢中)?
我以前會嫁噃...

不過好耐無發惡夢lu~
其實我可能發左好多個惡夢~~
但可能唔記得晒 =.="
病夢

細時
當我發果個夢,我就100%發惡夢.............

講述我是一個抗瓜勇士,奉命要殺死d watermelon
但d西瓜就愈來愈多
我一個人也抵抗不來,每次到勇死沙場

解說
可以小時個doctor叫我有發燒時食西瓜,
reason系可以降溫
所以每次發燒都發這西瓜夢
Originally posted by sfxc0000 at 2005-5-1 09:41 PM:

其實我可能發左好多個惡夢~~
但可能唔記得晒 =.="
我都係,我最記得就係前幾日發左個咸濕夢....= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-5-1 22:01:

我都係,我最記得就係前幾日發左個咸濕夢....= ="
o.....可惜我個topic係要惡夢呢.....,你要發表咸濕夢請到sex版,否則即扣你既分數!?
Originally posted by cymok3782 at 2005-5-1 09:33 PM:
跌落樓梯, 一開始跌就會醒. 醒0左之後個心好似停一停0禁.
好激呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【空間靈幻異次元】 » [加分題]你有冇發過惡夢呀??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。