<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]
返回列表 回復 發帖

[妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]

有日你返到屋企,發現高飛同唐老鴨不斷講粗口又用緊你部電腦上咸網(重係收錢果隻)" A4 t  `& M" D4 W0 T& K9 E8 F( [
於是你就兜巴打落高飛度,但佢仍然好串,於是係就襯佢唔為以從後偷襲唐老鴨個鼻,點知大力5 C( {  L+ L2 R) K5 W) V& M, g8 X
過頭整爛面佢塊面,於是我打開佢既面皮睇下,原來入面又係高飛黎GA,重係度食緊吹波膠添,
; m7 Y5 \! _9 ~咁你會點對付佢地呢!4 F5 C1 p$ k9 q' c! U1 Z3 {

. x$ d0 V' S7 o/ A' H8 q[我重差十分就可以發動投票,請各界多多幫忙.3 r& ~. F  R3 B9 H% }" `0 b9 p
我正打算推出短篇劇習,大家有興趣的話請支持]
  z* F0 |1 t4 {) \! z
% _9 I5 p8 l+ |[ Last edited by 甲狀腺 on 2005-6-12 at 04:56 PM ]
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 04:35 PM:
! H7 Y. Y) n2 k; |9 @有日你返到屋企,發現高飛同唐老鴨不斷...
& K) M( [- }* N0 X$ z- E
甲狀線﹐今次唔夠好玩﹐你等下我先。
呢個行貨咗 d 喎....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
你有一個鐘頭改改距。。。快D﹐支持你
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 06:35 PM:5 I0 i% L3 Q' O& y5 R* p% y
我正打算推出短篇劇習
; V( G0 S( z( ?6 j( T* s  U) ^  a% F" o' G$ C  c
咁正?!
( }' @! z9 t% G! ^* z+ @7 j9 w3 q快d出喇/ C4 w# _! r3 z

# @$ y. x2 }% F* Q+ L2 b) q' t呢條唔好打唐老鴨啦, 我好鍾意唐老鴨嫁~.~: z4 t( ]( J, N4 b) d' `7 h" R( m
( A* l5 p- U/ \, f6 a" S* V+ D& W6 [
阿高飛我會扯佢條脷然後開個光碟盤, 拉佢條脷落去再閂埋...) n- k/ L* d: n# Q2 b5 c/ \
再用條繩將佢弟弟同隻mouse連接, 然後打CS...6 J- z4 t# _0 r$ `' @3 ?
% K8 w$ g% k$ L7 \
唐老鴨我會收養佢
多謝意見6 j' l' s2 M& s; E) I/ p
我岩岩加左D野落去!
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
甲兄, 你咁鐘意酒樓開飯, 一時間靈感到, 學你寫咗篇嘢玩吓, 唔好見怪
( F4 W+ L; G; K  H7 h& N% nhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=54826&fpage=16 v1 X% Z( \4 {  x$ S& h9 Q6 [' I( [& p
(thread #8)
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 05:57 PM:( h* I. H' B, U# W8 \

$ x/ |8 N: t7 u( V我當然唔見怪啦+ H: n. F5 u3 Z
希望我地將來有機會合作singgeihot兄
* |0 A8 G6 ]+ A7 ^: ?- D$ Z3 E. B2 L1 t+ S4 k' K( S! h5 S
你唔嫌我才疏學淺就得喇, 講真, 寫落又寫得幾開心, 希望其他人都模彷吓, 將你呢個 style 發揚光大
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 06:03 PM:
9 ]: m4 k& ?" X$ @$ N2 R; w, g2 J! m
3 c1 D, c8 c7 e  w  [% F
你唔嫌我才疏學淺就得喇, 講真, 寫落又寫得幾開心, 希望其他人都模彷吓, 將你呢個 style 發揚光大
8 V( a6 N9 p; H5 [+ T2 w
期望見到各位bro. o既大作
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-12 06:29 PM:
- t6 K! O$ R7 T+ N( b& N' P( S& B, Z! x$ R/ w# u7 K
期望見到各位bro. o既大作
. b2 F5 m/ x/ \% v4 }3 E9 [" J

J+ C# ]' i  t! X, J不過我驚寫得太多好快会悶親大家....
8 S- \" }& D, r& L' ]1 `8 ?& O! P$ i7 i& I1 b# H
[ Last edited by singgeihot on 2005-6-12 at 06:53 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。