<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2006-6-18 08:55 PM:

小心d好!
to EF首席劊子手:
呀好爸爸既死,係唔係又係你ar?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-18 08:54 PM:

copy 好耐之前清揚同我係msn講...
Originally posted by no.21 at 2006-6-18 09:01 PM:

有咩不滿呀?
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-18 09:02 PM:

有咩不滿呀?
26fun欠我姐夫
好喇~嘈夠喇!!!
d佬,你點對人我好清楚,而你點諗我亦都知;我無嘢要補充不過今次件事我好有保留,無嘢講喇。
清揚,你地鬧夠未?!比個admin你做好唔好?!邊個啱邊個錯又點?!你識唔識分庒閒?!你咪同我講公平,你係咪夠胆講你一d都無做錯?!你係當我朋友就收聲,其他等我搞。
甘國武,做人"得些好意須回手"好;人有山高水低,山水有相逢咖咋!你今日扶人、他日人地會抬舉你;你今日踩人、他日你仆街人地會點?自己諗!
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-18 09:02 PM:

有咩不滿呀?
我e+想講句人話
如果要數EF歷史上,最被版主壓迫,
而仍然在生既,哪一定係我!
我d代表作post,e+全部搵唔番,
之前同樂兄拆過天,
又比d兄禁言過.......我點解重係度?
我們身處環境之中,其實只係好渺小,
所以要環境適應你,是不可能的;
只可以由你去適應環境,
適應唔到,就可以轉換環境。
e+只不過清爸爸選擇轉換環境,
大家點解要咁不滿?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
清扬還清扬,no.21還no.21,SHIT
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-18 21:13:

我e+想講句人話
如...
終於似返我認識嗰個版主甘國武,讚!
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-18 09:13 PM:
我們身處環境之中,其實只係好渺小,
所以要環境適應你,是不可能的;
只可以由你去適應環境,
適應唔到,就可以轉換環境。
Originally posted by no.21 at 2006-6-18 09:14 PM:
清扬還清扬,no.21還no.21,SHIT
打簡體字
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。