<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
13~~
14~~
15~~
Originally posted by 清揚 at 2006-6-19 01:31 PM:

求下你,你一舖過ban左我吧la,唔好浪費大家時間,我洗板a,罪大惡極,剎左我la,我癲架喇
我破例回覆你一次.

你死都唔怕点解怕癲, 係唔係你知道自己錯, 又怕冇面唔敢認, 諗住ban咗算.

事情係應該解决唔係逃被, 一日未解决, 件事始終係你個心入面, 你上唔到梨唔代表件事就完結, 始終你記得我地, 我地記得你.

咁啦, 你自我禁言3日, 我保證前事不提.  當然之後係点你自己諗.

我要送貨. offline
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-19 03:42 AM:
hey, gnboy, you are so sweet!  next time when we meet in HK, we will give you a kiss first!

係唔係真架
咁我等你啊
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-19 04:43 AM:
死雞仔你當我人妖呀~~~
gn仔你執到喇,幾隻怪獸同你玩SM~~
好!返房訓,聽日再屌過~
睇下佢地今日on唔on先
on既問下有冇同boyboy你玩過SM
Originally posted by d228216 at 2006-6-19 13:43:

我破例回覆你一次.

你死都唔怕...
1.我一向唔覺得自己全對
2.我在ef已找不到初入時的happy,我近幾個月更十分unhappy,比現實中的感覺還差,只系我成日掛住你地才假裝happy進入,好辛苦
3.我由不知何時已感到自己生存在EF只為了向一些曾侮辱我的人報復,我好想唔理佢地架,但對手卻不由控制咁把握佢地既錯處去作出針對
4.只有了結我才能阻止我,我系ef跟本失控,我都控制唔到自己,我覺得ban左我先可以令我有新生,才可以happy
5.而家離去我已無憾,7xx分,高級會員,實力已有肯定,我唔想系因為犯規而被D敵對勢力ban,死在曾是朋友既人手上無悔
6.殺一個我可換來平靜,你地點解唔可以放棄一個已沉淪於仇既朋友???
7.我相信若我從不在ef當member / 你們一早ban我而不去救我,我昨日的Frist Father Day會Happy好多好多~
8.我唔知點解個個都話我錯,果兩個板主就乜野賤野做齊都有人擁載,個結與其解唔開,不如解決我吧la~
9.26fun根本已唔welcome本人,你同boy不如順從民意la,無謂天怒人怨~
10.你唔ban我,我都會有咁激既方法令自己被ban,我根本已達不可救藥地部,殺左我,pls
(我到而家個腦都系諗住報仇)

*我相信時間可沖淡我既怨念,我想走時都走得好睇D,有人會記得我曾努力過帶比大家短暫的歡笑

[ Last edited by 清揚 on 2006-6-19 at 02:22 PM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
16~~~
Originally posted by 清揚 at 2006-6-19 02:17 PM:

1.我一向唔覺得自己全對
2.我在ef...
叔叔唔好咁啦
17~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。