<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-20 03:15 AM:

鬼咩~頑童俱樂部都可以扣分,我搵幾個女仔入黎諗住緩和吓d氣氛又比人借題發揮話我扮女人,我就無謂聲聲作態喇,用行動表示吓啦~
[center]邊個敢大黵話BoyBoy扮女人,
BoyBoy根本係女仔
係人都知當頑童轉左英文Channel
就係你 d 可愛 Gremlins 啦!

Bye Peggy...  Bye Macy...  Bye  Bill  一路順風呀
[/center]

[ Last edited by Triangel on 2006-6-20 at 04:32 AM ]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2006-6-20 04:15 AM:

[center]邊個敢大黵話BoyBoy扮女...
u.s媽媽返黎啦
冇哂人?????
定夜得濟啊
Originally posted by gn00987333 at 2006-6-20 04:38 AM:
冇哂人?????
定夜得濟啊
西班牙win梗突尼斯3-1
F.torris好靚仔呀,又好波
完場~返歸了
Originally posted by no.21 at 2006-6-20 04:39 AM:

姐姐你係到架
Originally posted by no.21 at 2006-6-20 04:52 AM:
完場~返歸了
不是在家裹嗎
Originally posted by Triangel at 2006-6-20 04:15 AM:

[center]邊個敢大黵話BoyBoy扮女...
媽媽
唔係bell咩
坦白講吖,我今次都真係幾慶吓;一係慶有人唔知自愛情願自毀都唔珍惜吓一班關心佢嘅網友,仲要懶英雄咁,不知所謂;二係慶有人根本假公濟私利用弱點去成事(可能你地唔明,但"有心人"一定明);三係慶有人完全當自己係admin,乜[真‧頑童俱樂部]可以話扣就扣,話ban就ban咩?咁我#1 要delete 喇,仲駛乜小弟呀?如果唔啱聽就咁,頑童俱樂部不要也罷,留返去吹水版啦!四係慶有人風頭火勢仲搞事,乜我d fd 比你玩咖?出 post?同你好熟呀? 佢地無知唔知你搞屎棍啫,你咁有腦都無理由以為我會比個機會你玩我吓嘛,呀才子?我BOYDWAN喺EF未算巴閉,但都可以引到人同我吹吓水玩吓嘅,唔駛扮女人咁低庄!
忍忍埋埋真係佛都有火!網上世界都要咁麻煩?!徙我時間!  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。