<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-20 05:00 AM:
坦白講吖,我今次都真係幾慶吓;一係慶有人唔知自愛情願自毀都唔珍惜吓一班關心佢嘅網友,仲要懶英雄咁,不知所謂;二係慶有人根本假公濟私利用弱點去成事(可能你地唔明,但"有心人"一定明);三係慶有人完全當自己係admin,乜[真‧頑童俱樂部]可以話扣就扣,話ban就ban咩?咁我#1 要delete 喇,仲駛乜小弟呀?如果唔啱聽就咁,頑童俱樂部不要也罷,留返去吹水版啦!四係慶有人風頭火勢仲搞事,乜我d fd 比你玩咖?出 post?同你好熟呀? 佢地無知唔知你搞屎棍啫,你咁有腦都無理由以為我會比個機會你玩我吓嘛,呀才子?我BOYDWAN喺EF未算巴閉,但都可以引到人同我吹吓水玩吓嘅,唔駛扮女人咁低庄
忍忍埋埋真係佛都有火!網上世界都要咁麻煩?!徙我時間!
呢個我知
咁你幾時介紹比我識姐
Originally posted by gn00987333 at 2006-6-20 05:03:

呢個我知
咁你幾時介紹比我識姐
超~呢度都唔L好玩,我仲入黎托呀?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-20 05:08 AM:

超~呢度都唔L好玩,我仲入黎托呀?

大皇要走啦
Originally posted by gn00987333 at 2006-6-20 05:09:

大皇要走啦
串d講句,我每日入黎呢度為乜呀?為扮嘢呀?為做版主呀?我嗱~
係開心我乜都無所謂,係唔高興,我駛喺度睇d人做大戲?!  
說話係咁多,有機會就大家開開心心顛吓啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-20 05:17 AM:
說話係咁多,有機會就大家開開心心顛吓啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-20 05:15 AM:

串d講句,我每日入黎呢度為乜呀?為扮嘢呀?為做版主呀?我嗱~
係開心我乜都無所謂,係唔高興,我駛喺度睇d人做大戲?!  
我雖然唔太清楚發生左d乜野事,
【港男俱樂部】set up 之前,
我都唔識BoydWan係邊個,
自從比雞仔"蜢"左入黎,
雖然回post 唔多,
但感到呢度氣氛
同所有出便 d forum 大大唔同
久已久之,
你一手創造 "Cyber Family" 變成我們生活一部分
已BoyBoy 個名,已變成我生活一分子
我以前講過:at  P. 1254 # 62654
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ight=&page=1254
Quote:
“我雖然唔認識BoyBoy 本人
但見佢系頑童既 Management Style
做老扳的,一定想有一個咁既雇員
做雇員的,都一定想有一個好似佢咁既老扳
唔認悉你的,都一定想交你呢個朋友

呢幾句話, 唔係"流"架!!!!!
如果你識得我真人,
你一定知道我唔會今輕易講呢d說話。

But the fact is:
No matter within the real world or the Cyber World,
Happiness always are priceless but involve sacrifice.  
When everybody are enjoying the fruit,
They always/usually forget who is sacrificing the time, afford, and emotion to lay down the seeds, i.e. YOU, and ADMIN.  
We all should know what you have sacrificed are priceless and
the only return that you expect is “玩得開心"
I REALLY RESPECT THIS.

我淨係想表達一個意思: 就係
你要創造既境界,
已經離開成功不遠
唔好今易放棄 la

TriAngel

[ Last edited by Triangel on 2006-6-20 at 06:52 AM ]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-20 05:00 AM:
坦白講吖,我今次都真係幾慶吓;一係...
>一係慶有人唔知自愛情願自毀都唔珍惜吓一班關心佢嘅網友,仲要懶英雄咁,不知所謂;
清揚

>二係慶有人根本假公濟私利用弱點去成事(可能你地唔明,但"有心人"一定明);
唔知

>三係慶有人完全當自己係admin,乜[真‧頑童俱樂部]可以話扣就扣,話ban就ban咩?咁我#1 要delete 喇,仲駛乜小弟呀?如果唔啱聽就咁,頑童俱樂部不要也罷,留返去吹水版啦!
d佬

>四係慶有人風頭火勢仲搞事,乜我d fd 比你玩咖?出 post?同你好熟呀? 佢地無知唔知你搞屎棍啫,你咁有腦都無理由以為我會比個機會你玩我吓嘛,呀才子
打狗棒
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-20 08:56 AM:

>一係慶有人唔知自愛情願自毀都...
唔該...甘兄你唔好再亂估人啦...又唔係估岩晒...
boyd都冇直說其名...你又何必去估...就算你覺得係..
都唔駛講出黎...... ok?  
boyd在嗎 ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。