<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
清除異己行動已開始......

Boy兄
君子絕交, 不出惡言, "港男"的確帶曾給我短暫的驚喜, 可惜最終也是以"鎮壓"收場!!!
祝貴版人潮如流, 一路長紅!!!

Originally posted by Xtravagant at 2006-6-20 12:08 PM:

Bernice, 我目前所見到既問題已經吾止係清揚o甘簡單。等件事安定落來再打算啦 - 暫時吾係時候﹐ 我地都要比BOYD叔叔休息下 - 係咪?
罪魁系ABC
系佢唔忿氣自己兄弟因維護自己爆粗比假狗老豆warn,而教峻假狗老豆用舊料向廢皇匯報整死我姐夫,跟本佢就系個扑街,想趕絕頑童同姐夫

一日有呢種版主,26FUN都唔可能重建往日綻放的光茫

要ban就ban,我都系以事論事,絕不後悔

[ Last edited by no.21 on 2006-6-20 at 12:19 PM ]
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-20 12:11 PM:
清除異己行動已開始......

B...
連你都要走

Originally posted by garycheung at 2006-6-20 12:18 PM:

連你都要走
走咪走lor,你估ef冇晒港男俱樂部既主力成員仲會長玩長有咩
Originally posted by garycheung at 2006-6-20 12:18:

連你都要走
是的, 路不同不相為謀, 何況"奉承巴結"一向非我所為, 大家在版主大人英明的領導下玩得開心d; 但切記, "不要再幻想世間上有樂土, 不要嘗試挑戰當權者"......
gary仔, 遙遠的"樂土"再見......

[ Last edited by 打狗棒 on 2006-6-20 at 12:46 PM ]
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-20 12:27 PM:

是的, 路不同不相為謀, 何況"...
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-20 12:27 PM:

很久以前,EF是樂土....但規模與"樂"成反比~~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化

唉.......個個都要走....o甘我何去何從呢

Originally posted by 甘國武 at 2006-6-20 12:31 PM:

管理不善之過
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-20 12:31 PM:

現在不是E-FUN...是NO FUN..

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。