<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by no.21 at 2006-6-21 03:56 AM:
驚天預告
Freddy,天光回魂有野講
)0(
Originally posted by ckyckk at 2006-6-21 04:37 AM:

What time???
7    6      5    4     3    2    1
首先...!!我唔理你地搞乜,都要搞清楚清揚還清揚,我還我,Freddy我系清揚既細佬,到而家仲要屈鳩我地兩兄弟系同一人個d人唔該行開,唔好意思,你地呢種人比我大佬更加冇得救

大約呢個半年前,我選擇做一個cd-rom,我有大把ac,更有好幾個系有分數既,呢D ac我系用黎偷圖既
wakakakaka!!!!!偷完貼返去屬於自己既主場點解我要做個cd-rom???因為我地兄弟同sport版既abc123aa版主及其親兵交惡,我地唔走佢地一日都唔會放過我地,而家我連用正身時也不敢入來表露身份打招呼(臥底咁)
嘩~~~半年前既預言只須今日已實現,我系咪大預言家???好坦白咁講~~~我一早叫大佬走返去自己既主場架喇,系佢長情唔捨得你地姐....
你地可能覺得我大佬『自殺』好能 on 9 9,但我唔系咁睇,abc123aa同明亮版主同得頂爺講野即系已想殺左我大佬,boy,dd你地又救到幾多次???佢地一心只系想趕絕清揚,就連我女朋友個ac都不能進入sport!!!
可笑既系有人自号明亮,但1 d都唔明亮,仲要信主........乜上主教你陪D屎忽仔一齊生仔冇屎忽架???咁大個人冇腦諗野架你???
拿~~~我萬二分保證我地唐家上下全部都系文明人,絕對講道理,但你地見到有人侮辱我大佬唔立即阻止就系唔啱唔著,根本欺負我大佬,而家仲夾計ban人,為ef著想,你地落台退位讓賢吧la

版主實可以自圓其說,睇下幾頁前有人可以系『九龍城寨』ban完人扣晒分向公眾公報既答案就知.........DD我真系對你好失望,你講我唔正常,我大佬同我出頭,我仲叫佢停手,我同佢講『D佬講我,不是講你,你冇必要咁做』,佢收手,但你今日仲敢講番,理虧就ban人,咁XX既???

我諗我大佬而家都唔會返黎架喇,但系咪永久性呢???唔開番3個ac補番D分一定系low,佢對所有野都好認真,講真,咁有好有唔好~~~
好-----多人信,朋友多,利益自然多
唔好---太多壓力

你地玩得開心D la,最緊要佢有朝一日回來你地仍記得佢

BYE~~~~~續做cd-rom
Originally posted by no.21 at 2006-6-21 11:08 AM:
首先...!!我唔理你地搞乜,都要搞清楚清揚還清揚,我還我,Freddy我系清揚既細佬,到而家仲要屈鳩我地兩兄弟系同一人個d人唔該行開,唔好意思,你地呢種人比我大佬更加冇得救

大約呢個半年前,我選擇做一個cd-rom,我有大把ac,更有好幾個系有分數既,呢D ac我系用黎偷圖既
wakakakaka!!!!!偷完貼返去屬於自己既主場點解我要做個cd-rom???因為我地兄弟同sport版既abc123aa版主及其親兵交惡,我地唔走佢地一日都唔會放過我地,而家我連用正身時也不敢入來表露身份打招呼(臥底咁)
嘩~~~半年前既預言只須今日已實現,我系咪大預言家???好坦白咁講~~~我一早叫大佬走返去自己既主場架喇,系佢長情唔捨得你地姐....
你地可能覺得我大佬『自殺』好能 on 9 9,但我唔系咁睇,abc123aa同明亮版主同得頂爺講野即系已想殺左我大佬,boy,dd你地又救到幾多次???佢地一心只系想趕絕清揚,就連我女朋友個ac都不能進入sport!!!
可笑既系有人自号明亮,但1 d都唔明亮,仲要信主........乜上主教你陪D屎忽仔一齊生仔冇屎忽架???咁大個人冇腦諗野架你???
拿~~~我萬二分保證我地唐家上下全部都系文明人,絕對講道理,但你地見到有人侮辱我大佬唔立即阻止就系唔啱唔著,根本欺負我大佬,而家仲夾計ban人,為ef著想,你地落台退位讓賢吧la

版主實可以自圓其說,睇下幾頁前有人可以系『九龍城寨』ban完人扣晒分向公眾公報既答案就知.........DD我真系對你好失望,你講我唔正常,我大佬同我出頭,我仲叫佢停手,我同佢講『D佬講我,不是講你,你冇必要咁做』,佢收手,但你今日仲敢講番,理虧就ban人,咁XX既???

我諗我大佬而家都唔會返黎架喇,但系咪永久性呢???唔開番3個ac補番D分一定系low,佢對所有野都好認真,講真,咁有好有唔好~~~
好-----多人信,朋友多,利益自然多
唔好---太多壓力

你地玩得開心D la,最緊要佢有朝一日回來你地仍記得佢

BYE~~~~~續做cd-rom
呢個一定會

仲有
唔好做cd-rom啦
Originally posted by gn00987333 at 2006-6-21 01:13 PM:

呢個一定會

仲有
唔好做cd-rom啦
wakakaka~!!!!唔做cd-rom下個清揚咪系我囉
你覺得abc123aa會放過我咩???
我重要偷圖架,ban左我個4xx,2xx咁點算

[ Last edited by no.21 on 2006-6-21 at 01:53 PM ]
Originally posted by no.21 at 2006-6-21 01:50 PM:
wakakaka~!!!!唔做cd-rom下個清揚咪系我囉
你覺得abc123aa會放過我咩???
我重要偷架,ban左我個4xx,2xx咁點算
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
Originally posted by Xtravagant at 2006-6-21 02:16 PM:

哥哥我高分過你啦
us媽媽成日蝦人
我唔制啊
Originally posted by Xtravagant at 2006-6-21 02:16 PM:

系喎,偷你桃喎
Originally posted by no.21 at 2006-6-21 02:25 PM:

系喎,偷你桃喎
衰仔﹐o甘耐沒見﹐一見面就想偷我桃  ?!   

[ Last edited by Xtravagant on 2006-6-21 at 03:25 PM ]
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。