<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖

這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

本帖最後由 Babafett 於 2009-12-16 11:27 PM 編輯 4 R' V2 u7 R  Q. G- T

& t; {, K, z& q$ p: s0 h; x看過一套叫 "Forgive & Forget"﹐ 我學識了乜野叫原諒別人。
& ^% ~% D0 E9 E' J7 S; W
; s, f0 l! Z8 h4 R' J/ M% w我真係情不自禁想問大家﹐ 你地對我仲有乜野不滿 ?
( [' Y1 O  {" m4 s3 m4 m  R; T+ k" v  Q3 `
我個account好耐已經無出過乜野幻想post
: i7 D: O+ @) l" g' ^! m( n" w% D- K6 ?2 N5 }4 K5 o' B
係唔係講錯過野就永不肖生?
8 `9 U! ^) u: V! }- {' g7 M. b0 s. F! B# `# [2 O/ d
你地甘話我﹐ 佛都有火。香港人識唔識乜叫做包容 ?
( O0 ^! A% {5 p# ^" z
+ z# f% h  h& U; ~: c0 k
% `/ V$ E( I$ q# Q$ p2 L講真﹐ 呢個世界每個人都有過去﹐ 好多人都無可能係100%完美﹐ 甘有D乜人有支格講D正面既說話 ?0 `( ]: m+ e- p4 H& u. x$ s
! S+ H' x1 a4 l, W2 u
點解你地要甘針對我 ? 你快樂嗎 ? 0 e* f( i3 \1 o7 ]* e5 J

4 }' m  q. C+ z
1# Babafett . S$ M8 |$ F0 O* N3 |

# A5 A8 a+ m) s# Y+ N9 |其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....& |7 @) ^& V  M' \# }, M3 J2 W
人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
你煩少陣 就無咁多人要針對你 OK?
1# Babafett  
9 a/ l/ _; G2 ]3 u& f' s/ _4 S0 {7 A( Q/ M; r$ [2 g
其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....  D7 U0 i# B7 y: L- D/ t  @" J
人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇
  N, q- M/ j/ ]5 nhamsubboy 發表於 2009-12-16 11:50 PM
* c) V& ?, T( h/ S9 T7 V2 l3 ~/ G
你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦
; I) C' u2 K: i

( z) {& Q7 b6 R你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦1 P, A4 F8 P8 B" W
Babafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
, y# Z' d- p, m7 c+ i) V
3 y  _' ~' j' K; V; l1 |% ^4 {: m$ q
你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
: I/ ?+ P$ E. f/ l. B5 s1 D

: z$ S( p3 F' p9 _你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦. W  k1 B/ \4 o; h4 A
Babafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
1 t3 j7 ^' s8 i8 C* s, S  _1 A
6 {; ]/ j- `; M6 ^9 x3 z  U& A( g
WHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?
一 定 會 成 功 。
' m' x5 ^* g+ C! L7 z: h! b; Z6 c

$ b# e( ?1 i2 h. ZWHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?1 P" ?0 b" t3 \% I$ e* e; k3 u5 A
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:04 AM
7 Q4 X4 C) F7 L* ?2 r
+ U3 L5 y4 H& u' ]6 k1 c係你男朋友話我聽。% u8 Q. m( q- _( J, m5 c# a
& \* R# c, t$ g/ R
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
香港是一個言論自由的地方,亦是香港可貴之處!$ j7 e7 u& E2 A- v8 f
我沒有針對你!很高興認識你!8 `$ @1 h' C1 v' W. ^4 L& U
但我係一個不折不扣既咸蟲,想來樓主也不屑跟在下討論吧?
' f7 |0 X6 O" {5 X( Y5 n9 W4 a2 {
# ]4 k5 U& d: o# y( E
你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!
4 O! r- M0 x" S9 @6 q. j: P: dhamsubboy 發表於 2009-12-17 12:01 AM
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦
. y2 l) u8 n# D
7 ~* J% X! M+ ?8 T& o
係你男朋友話我聽。
: P; i% U5 R7 l/ }: f4 o& h- i9 x5 l
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
+ Y" a% d# P! Z  KBabafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
# Z$ t  J; M1 ]9 M1 p6 W
& ?4 Y9 ^* f' m: {! ~thanks for correct me.
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。