<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖
6 h" E( H" |# M2 J* H2 N
$ B* ?1 z3 G0 m4 C; W- l
thanks for correct me.* _, M# g: C7 o2 L* r1 t
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:14 AM
& P5 i8 P$ S8 h2 N
+ }/ K# N" [7 X0 O7 H6 V( I  J' j: bYou are very welcome.' Y* z0 S: H/ _! Y; B. [  f+ B

3 r2 T  I+ O3 g2 Q; _5 o, G% K其實你英文唔差﹐ 加倍努力你會寫得很好。! z$ s& Z7 I. m! Z

( o# v7 p; O1 [3 _: ^, h% ^Add oil ! =)
7 [3 f" D4 I$ E  r8 o9 I8 C; {$ G4 ?' F; T9 z
係你男朋友話我聽。- y# y7 @5 j+ D- ^9 t8 g
9 C. M( U* n3 r, Z
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"' D# d  Z! n# @  ~  e; ~' y2 w
Babafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
1 e1 A* f) U5 H8 i% B( @& ?
( A: ]) e0 b1 H  B* D男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?! o2 X/ k$ D; C6 j! `7 j
如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
$ |1 ^  i# L' Y) ]8 `: Z, t) [

' m$ D- i6 S9 Y1 @) x男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?
  X7 a0 K9 B4 R如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........- }7 Y9 h* h- ]. r+ [  B2 A
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:20 AM
: V/ Z, t2 r0 E5 A3 w
+ ?$ J2 ]& \- h2 g! F1 }
我話男性朋友。
13# Babafett . }6 ^& ^! _- b( C, ?+ F1 m9 t

, C- n9 v" {2 w+ g* q( C3 h7 x我邊個男性月朋友玩過我jj????????
* A4 O' m9 b$ g& {. a% F我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?7 {3 y: a# K2 ~
我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?5 ^$ }" Q, j8 r1 }! m6 K! _
5 u; {/ i8 R! [: j+ t0 d4 ~
你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....
9 O( `9 p$ P  P* l# Q, j唔係我叫版主黎同我做主
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦- i' T( k/ V! S: @+ _' P  t# N9 X  T
勇勇 發表於 2009-12-17 12:13 AM
% v$ B0 O! F% L2 V- C8 Z, c; e

' e& W! R; z& \thank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.
一 定 會 成 功 。
13# Babafett  3 q2 \1 j$ G4 l" x
' |1 `6 a- z# a& w  {
我邊個男性月朋友玩過我jj????????
, z! ]1 ]5 {8 Y+ ]( A" \9 t我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?. z" o7 E& `5 c
我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?
5 M) j- P: ~- V
9 p2 |/ w; }( S& A) z" F; S你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....) Q) s4 d' [5 T. _6 f( R
唔係我叫版主 ...3 Q, f3 p+ H" u. q) O$ @
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:40 AM
哈哈~~好慘啊
* N. B/ w- v5 c4 l$ q) A" B8 d, u) U; k# v4 `
thank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.& C" B6 S( j7 o& j- x* w, }
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:44 AM
3 \" g+ X7 X) I5 X9 Z: w3 H' \' l
0 @/ u! [* O' S2 D' @/ e
其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣
2 i7 E0 z3 y9 S' e- h; x% o
) O8 q  @+ O" M+ U) o+ y所以我話你同性戀都不算侮辱。
哈哈~~好慘啊' f4 D5 m. G5 y" R" E7 h9 Q
勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
5 U, y+ v7 o. Y' f& Q
. |& ]1 [+ {; J0 |4 R5 r  \5 H
唔夠你慘﹐ 流氓
哈哈~~好慘啊" R9 S& L! r. \, N. e
勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
% ]7 `& r" z. t: X3 f/ r
勇勇 吾好玩人啦!記吾記得我呀?好撚鍾意講粗口既alan叔叔呀?
, n, k8 ^' w) o, J. ^& D$ i
: m' S5 @; b' S: i8 y' g2 j% d" N; a
其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣# l8 a5 V0 Z4 D% `2 H4 [
3 |# h8 m  k; p0 y* c# u' E
所以我話你同性戀都不算侮辱。
/ S! I! }- k3 a( cBabafett 發表於 2009-12-17 12:49 AM
. o( @) f  L* M# j* v
/ o4 P" [6 ^0 l; c2 W7 T9 c你點解要話我係同性戀? 唔係侮辱我... 即係侮辱我老婆堂堂100%女人係男人?: |. k$ g% G% N$ s# v4 k
& Z8 E% A+ m! @8 R
你講清楚呀!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。