<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 亞視歐冠杯頭三輪直播呢幾場
返回列表 回復 發帖
Originally posted by edward1906 at 2005-9-2 08:37 AM:
好唔公平姐,曼聯3輪都播哂
國米果d影都冇
對手既問題= ="
摺吧啦
我想睇史浩克04 =.=......
新聞之花我最鍾意鷺鷺(張鷺玲)
^-^終於有皇馬睇~
希望睇到羅賓奴同拉莫斯表演
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-9-2 01:45 PM:
^-^終於有皇馬睇~
希望睇到羅賓奴同拉莫斯表演
想睇下拉莫斯呀真係,仲有活基治^^
摺吧啦
Originally posted by edward1906 at 2005-9-2 08:37 AM:
好唔公平姐,曼聯3輪都播哂
國米果d影都冇
都係頭三輪啫,每組每隊打六場嘛..
重有之後個三輪未公佈!!
有機既~
Originally posted by abc123aa at 2005-9-2 01:47 PM:

活基治...我驚希望越大失望越大咋(唔係能力,係望佢出場)@@
啱啱先好番,會唔會咁快D歐聯佢打呀
***我都想睇佢

250 x 306 PIXEL下載

起碼比佢打返廿分鐘左右啦><"
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-9-2 02:00 PM:
起碼比佢打返廿分鐘左右啦><"
個人意見:
如果皇馬有信心打入16強,一定要派佢出去猜兩腳
因為踢得歐聯嘅球隊都係所屬聯賽的頂尖分子,魚腩極都有個譜...
如果只靠平時聯賽黎谷就未必掂
Originally posted by abc123aa at 2005-9-2 01:47 PM:

我無乜留意西維爾,呢個後衛拉莫斯真係好勁架 ?
Originally posted by cthim83 at 2005-9-2 02:08 PM:

我無乜留意西維爾,呢個後衛拉莫斯真係好勁架 ?
唔知呀,好似話都係有料既~好有前途既新人@@"
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 亞視歐冠杯頭三輪直播呢幾場

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。