<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事
返回列表 回復 發帖
Originally posted by justtocc at 2005-6-1 03:38 PM:
! c1 @+ x* Z( h我後悔上年會考完就日夜打魔力寶貝打...
- [; X# C; M8 y' C我玩 soilder of foutune 玩到嘔, 之後暈吓暈吓三個月, 要食D精神科藥.....
Originally posted by justtocc at 2005-6-1 03:41 PM:
- _7 h2 k; Q8 G5 R7 r; j2x歲都未拍過拖o既最後悔中學未in love過呀? 青春不再
7 B& d7 x- W2 \5 \! N$ c" W
# C( s! X2 U% m, T5 n" ]
我中學時太多女....精力都使盡....會考得返 5C....
同初戀女朋友分手, 沒有好好珍惜第二個女朋友, 同埋同第七個女友一齊過, 因為佢好賤. 初戀係最好但不珍惜.
Originally posted by nirvana_169 at 2005-6-1 11:49 PM:2 M/ {5 E  \3 G0 j; ?! V
同初戀女朋友分手, 沒有好好珍惜第二個女朋友, 同埋同第七個女友一齊過, 因為佢好賤. 初戀係最好但不珍惜.
% o) l: M" W  \# |' m- ~  f0 b- B. E5 ?6 c6 I2 P2 h  r
你有一段你認為美好的初戀, 已經 無悔今生 嫁啦! 你諗吓, 打後幾十年都可以回味!( L2 w2 m0 @8 v5 b

9 M0 ?' ?  B5 Q0 J0 M8 n2 O3 d回想我的戀愛......全部都係建立喺情慾之上.... 亳冇人性
我最後悔既事係鍾意左果女仔4年,
+ |. d) ~/ c& L但一直都冇同佢表白,因為我知佢知,
; P! L. w0 `! O& n' V3 [4 U# f5 D呢4年間,我地由朋友變成知己,
  f' @3 t5 K) F  |我驚我講左出黎會令佢避開我,
& j% D- V6 ?" X! P果4年真係好辛苦,
; |6 T& |# Q$ Z. z8 U% f我d朋友係咁叫我同佢講,3 O5 C, G( ~- e: ]5 I
結果係點都好,總有個知字,我最後都冇做到,6 H- L* O. U+ s
我後悔我最初時冇同佢開口,7 W' e4 C( W8 D3 _1 V0 l3 O/ F
但好彩既一點係雖然我地各有各生活,+ D% @' {" |2 g$ J, S, e
但都仲維持到呢段友誼.
Originally posted by 【車仁】 at 2005-6-2 02:58 PM:' v- a9 R, K: |) H3 n  o7 l
我最後悔既事係鍾意左果女仔4年,
' |2 b5 |2 b; J) ^. }8 y: b但...
$ X8 k- F; n- d; m4 n
塵世中最笨實的事, 莫過於此
最後悔既係....有一次..我自己隊球隊有一場決賽
2 r( L2 w- T& V+ d6 b我就身為球員...我仲係負責帶球員證果個...但係當日...我坐車果陣掛住撩女仔..8 L% |! W! d# i2 O0 o
唔小心跌左d球員證...到左球場先知道...拎到我地果場比賽唔洗踢就輸左...
" y1 I. u2 Z. {% a4 h* b9 X我地係好比心機先踢到入決賽...咁樣輸左...我地個個都好唔開心...個個隊友都嬲左我..
3 g& S8 E" i% t# H5 g到而家仲嬲緊..我真係好後悔...佢地到今時今日都未肯原諒我....
% t0 s% j! w- T2 S唉.....
有啊~~~- Q$ t% \2 p, j8 t5 X
我好后悔自己畢業后沒繼續讀書~5 }! \- M# U  |4 t" k
因為某些因數所以被逼放棄繼續深造
2 Z1 ?$ k) e- m$ S原因是麼???原因是讓一個比我更需要的人去拿這個機會~
2 ?( b3 s) Y' v4 s! S1 x6 X那就是我姐啦!!因為她比我還會讀書沒有理由不讓她去的!
1 O5 p( G7 J* D: V3 J2 W1 i所以我就讓她去啦!!自己?自己就努力的賺錢啦!!!" I$ s  B, g' b
我想這也不是最后悔吧~~只能說是后悔當初沒努力讀書吧了!!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-2 08:48 PM:" X+ L* M" H9 o$ z% r
有啊~~~
4 l% g$ w2 O( A我好后悔自己畢業后...
1 v: G! [2 c4 k: o: H. ]

4 K+ X4 E# u0 R! N. o9 J" X, L: Q能夠為別人無私付出, 你以得到'無悔'依兩個字
Originally posted by vivienna at 2005-5-25 02:52 PM:! `" t& I3 P$ r) }8 B7 t
. n* d7 @7 h$ R: n2 ^
我都覺得﹐但做男人都要有責任好D。
6 Q8 D( a6 {1 M1 D) _
你條友係英文版話自己係女仔,係依版又話係男人,你係人妖定天生雙性呢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。