<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想問你地有無咩方法可以戒煙的? [樂+]
返回列表 回復 發帖

想問你地有無咩方法可以戒煙的? [樂+]

想問你地有無咩方法可以戒的?. g$ X2 s' b* I1 B% |
我已試過很多方法,也不見效!
) I2 |6 t# ]4 Z0 V  b7 @. u
& N2 p% q" {' a4 Q/ Q" Y- V[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-28 at 03:49 PM ]
我都想知.........
唔食就是方法,9 U- u+ J$ U  z& I3 r
試戒就不是戒9 O2 j( [: B! h3 ^, P
  s7 r* C: S8 w+ [9 N& L
[ Last edited by DXneo on 2005-4-24 at 01:43 PM ]
Originally posted by timho1027 at 2005-4-24 07:29 AM:9 A/ U( N+ E/ t2 V5 y
想問你地有無咩方法可以戒的?; `8 r/ N8 t1 j4 P. D
% d9 c7 M; b2 E
( f* L3 ]9 O( Q( i
食唔食取決於你自己有幾大決心戒: G+ K* s; l" H
有決心更忍唔住都忍得住 la
食毒品......
Originally posted by hkcitywong at 2005-4-24 11:42 PM:
: v0 j, G0 G# w9 O* i食毒品......
  U! N3 V; c9 u  {/ q3 G3 d. c4 c. b! Y1 B: h* t% J5 ^+ b8 N$ F
咪玩啦大佬....
Originally posted by crap at 2005-4-24 09:47 PM:  U: l, I: j; w. q5 {

$ b. H. q$ t) s7 B& Q
1 R, p8 ]2 q' R: z$ e8 Y; o7 w咪玩啦大佬....
2 [2 U- I5 N9 l6 y3 v9 T

; L0 A9 J7 B' O% B0 E" w講下笑.....
Originally posted by timho1027 at 2005-4-24 09:29 AM:* {( V& E$ A' N3 y4 P
想問你地有無咩方法可以戒的?8 n( B* G/ y+ `+ f" |# T# n
' z0 _* U& P# ]( H# |5 ^

" S) h' P/ h; ]0 `我用左一日時間戒嫁  P/ V8 k6 S& Z" v0 e

+ w! G3 S2 v# ?; T我覺得只要有好既理由, 自然可以輕易戒
0 ^/ K; a  u5 \0 K  u! J& u' ^我既理由係, 我有好多野未做, 要娶老婆, 生仔女, 搵勁多
. P" \/ A" s& m5 s3 \% k未做到之前我唔可以onon99咁釘蓋& ^+ q$ e7 R3 G# X
. {) t# Q2 C/ f% b
我發現呢樣野係我出國之前做身體檢查 (果時食勁多), 照完肺, 坐響度等報告, 一路就諗...
3 q' J+ d, ~* ^5 {等咁耐...會唔會個肺已經爛曬, 醫生唔知點同我講好?!5 q1 X" X) {. q+ F
諗諗下發覺唔應該為幾支仔連命都唔要( m8 r% w2 g, p" |8 K) a' i' ?
後尾醫生話一切正常, 鬆一口氣, 但都決定以後唔食, 之後就無掂喇. i: N% K$ F5 N6 q
仲順便酒都戒埋6 t: y: e0 J8 r: f! {

% A0 I* E# Z, A: e小弟誠意推介, 要戒唔係去戒中心, 係去做身體檢查
Originally posted by crap at 2005-4-24 10:00 PM:  d/ j6 S9 [  ]8 K. Y/ }
# |+ m" [( ~$ \0 n- v9 W7 D
* u* g% i( A: q2 Y- T
我用左一日時間戒嫁; H& v: \3 l5 d- t$ E" \# z

1 q: l& z$ A( `9 A9 P我 ...
$ v  x! g. N4 Y) [( F+ n. t+ I9 E4 J, l: b; T3 d% e& [5 D
only one day.....but i can't
Originally posted by timho1027 at 2005-4-26 04:27 AM:
6 m4 @2 u1 v. q8 A3 ^9 x8 R) I2 g8 Y, e7 c3 ^3 _- [

. d- V" n/ A/ e: ]  E- {/ ?only one day.....but i can't
: E7 R- \8 H. B+ i5 j$ E

9 O' a; Y: j6 r2 Qhow long have u been smoking?
( a; M  R8 [/ U6 mu do smoke much?
2 f1 w9 G; Y5 ?; I1 l2 y' Hand do u really wanna quit?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想問你地有無咩方法可以戒煙的? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。