<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » to ta姐 :
返回列表 回復 發帖

to ta姐 :

小弟無知 , 小弟白痴 , 係港男用左ta姐你開左個小玩笑 ,
e+ ... b佬話想ban我 , 求你咁好人士 , 一定要救下我呀 !!!
Originally posted by e_e at 2008-1-25 22:40:
小弟無知 , 小弟白痴 , 係港男用左ta姐你開左個小玩笑 ,
e+ ... b佬話想ban我 , 求你咁好人士 , 一定要救下我呀 !!!
hahahaahahahahahaha~~~
Originally posted by e_e at 2008-1-25 10:40 PM:
衰雞1陣又刪
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by mhkk at 2008-1-25 23:14:

衰雞1陣又刪
衰雞唔係 戀愛版版主  刪唔到架
Originally posted by e_e at 2008-1-25 10:40 PM:
原來章小慧係藝術系學生~~

阿青苔甘仔﹐您幫我增添新知識噃~~~
模擬對答,如有雷同,實屬不幸:

某pk:
小弟係ef度 , 用你個名開左個小小既玩笑 , 希望你大人有大諒 , 放小弟一馬 ...
某女版主:
我睇緊啦!!!
某女版主:您死梗~
某pk:
唔好拉 ... 我真係講下笑架咋 ...
某pk:
我都未見過你 , 點知你咩樣 ... 我九吹姐 , 唔好咁認真拉

跟住會點呢?
請看下集大結局~ 
Originally posted by trista_cheong at 2008-1-25 11:17 PM:

原來章小慧係藝術系學生~~

阿青苔甘仔﹐您幫我增添新知識噃~~~
...
你肯笑 , 我個心就定拉~~
Originally posted by e_e at 2008-1-25 23:19:

...
我都笑緊咖~
乜你無聽過笑裡藏刀咩?
Originally posted by e_e at 2008-1-25 11:19 PM:

...
女人可以住甘笑
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by BOYDWAN at 2008-1-25 11:18 PM:
模擬對答,如有雷同,實屬不...
我見過!我見過

好靚嫁!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » to ta姐 :

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。