<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛開始看神鵰俠侶
返回列表 回復 發帖

剛剛開始看神鵰俠侶

真係唔錯,特別是小龍女被強姦果到,個心真係有D想殺左條友仔佢
6 L: V7 i) B$ j- y9 W/ K# Z加上個女都演得似,我發覺個男主角都幾似古天樂的
' R) O% J0 \' y- }9 L4 p不過頭3集都幾悶的,唔知粵語會配音成點呢& Q! |  P2 G( A% f
有無人會睇睇,星期一TVB,8:30就播了
我都看完整套了!8 ^8 r0 u4 B0 X1 B9 f
真的拍得不錯,人靚景靚!
8 k/ T; J3 Y; Y" ^- ]1 y意景相當不錯,尤其是小龍女,跟小說描繪很像,
6 X. S2 N# E" C& [& }但美中不足是...楊過斷手之後,跟鵰兄練功那一段," L% n; l4 {' U8 w
不夠精采,馬虎帶過,可惜,可惜!& @, x0 j" s: f% N. X
但絕對值得一看再看
Originally posted by kjkj at 2006-7-10 04:40 AM:4 m5 x8 }) T9 B$ Y  ]" G+ @
真係唔錯,特別是小龍女被強姦果到,個...
! f/ j+ I2 E  b% R# ~; X
4 O8 g' q6 \; T9 p' z
完全冇興趣睇
' F: k1 l" |- [: ]不過你講果集有d睇頭
  A+ ?2 ]* Q" I5 k
睇緊無線版頭半個鐘.......
, g: h: X1 ?+ Z2 J$ h只係覺得楊過小朋友樣唔夠靚仔唔夠可愛...6 @: o( S1 f7 z0 ~( K" B6 D! ^: S
但係我都覺得佢拍攝好認真......0 M% Y, h4 A" S, D* h+ [1 b: K; U$ e
好過無線果d多多多多聲.....
Originally posted by 極樂 at 2006-7-10 09:24 PM:
% v( z0 H' Y5 c! p睇緊無線版頭半個鐘.......
: {+ e3 [6 F" v/ F# o% D8 Z只係覺得楊過小朋友樣唔夠靚仔唔夠可愛...
& @2 r; p$ {1 Y% Q& l% y但係我都覺得佢拍攝好認真......: M; i4 g4 q2 b7 c
好過無線果d多多多多聲.....
. D, X2 S+ }- f5 B. @5 E楊過係有dd邪氣4 O" A8 [/ E4 Y* b
但黃曉明就演得太浮la ...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by kjkj at 2006-7-10 04:40 AM:% y/ S/ Y2 p- T7 ?9 t
真係唔錯,特別是小龍女被強姦果到,個...
, k- G: R& f  y% c+ l. T' R* n

* u- ~9 r5 ?4 X- ?: }: w$ D8 }8 w% @請問是在第幾集?我沒時間看全部,只想看果集
d特技好假
我好鐘意劉亦菲佢真係好靚,做小龍女就最適合不過啦,所以我會睇落去
Originally posted by jacky60724 at 2006-7-11 05:43 PM:" ~: i% @: D2 v. c  h. x4 n
我好鐘意劉亦菲佢真係好靚,做小龍女就最適合不過啦,所以我會睇落去
0 h/ R8 K) m. e! |" O+ `2 ]$ F
3 x% A3 H4 U# A6 r5 `
李若彤先係真正o既小龍女
李若彤都靚,不過我都係鐘意劉亦菲做既小龍女多d囉,真係好有仙女既感覺呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛開始看神鵰俠侶

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。