<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 最近.我朋友話我知.佢個40幾歲ar叔
返回列表 回復 發帖

最近.我朋友話我知.佢個40幾歲ar叔

最近.我朋友話我知.佢個40幾歲ar叔.都宜家都無結緍...連女友都無件..!!!!我朋友仲話...佢來來去去得個一個朋友...!!仲係男姓朋友,,!!!!佢覺得佢ar叔玩斷背..!!!!就連最近既港姐都晤LiKe睇...!!!放工就即刻返歸...從來晤.happy-hour.....!!!大家覺得佢ar叔係咪斷背...!!!!!
唔一定喎........
Originally posted by terry891089990 at  09:37 PM:3 w6 E! D. y2 Y: e9 t% N
最近.我朋友話我知.佢個40幾歲ar叔.都...
6 e! j( I" [( W
- [# J) w  ?! h/ m1 `最近o既港姐唔like睇好正常,同性取向無關
Originally posted by 阿感 at 2006-8-15 09:53 PM:: l4 @# r5 T7 f4 L4 v

4 ^6 ^* w* B9 v! H+ l. U1 T2 P6 I4 `  s
最近o既港姐唔like睇好正常,同性取向無關
' X" T- P$ d$ {- {
not. he not see..around  8 years....!!!
我爸冇睇10幾年,唔通佢又係咩?佢話無"了"同d 女又唔靚
! j' E* A8 U  Y5 k- W( K* [
Originally posted by terry891089990 at 2006-8-15 22:04:$ Z5 P9 @9 d( S9 i

" K1 r* b8 a7 Z: ~& Pnot. he not see..around  8 years....!!!
Originally posted by xylitol25 at 2006-8-15 10:46 PM:& `* x, C/ ~* ?- |8 ^: t0 {% |
我爸冇睇10幾年,唔通佢又係咩?佢話無"了"同d 女又唔靚
7 h1 e# o8 O# z/ I( y
. n( r. `* L& F$ z佢個40幾歲ar叔.都宜家都無結緍...
四十幾歲未結緍有幾奇,得一個朋友又有幾奇,唔鍾意睇港姐又有幾奇,你咁少嘢就可以聯想到人地係"繼背",我就真係覺得你好撚奇喇,咁得閒諗埋啲無謂嘢,做番啲有意義既嘢好過喇‧‧‧‧‧
鵝是一只芒黐黐‧‧‧‧‧
就算係咁又點1 H; ^5 S% o5 ~9 X4 v
你理得佢死% d5 P& b' [$ X9 U; M$ U+ h. z
雞姦你先算啦
Originally posted by 衰貓 at 2006-8-15 10:57 PM:. x/ K: c8 u( i' ~  o8 L3 H
四十幾歲未結緍有幾奇,得一個朋友又...
2 y0 P# q- E; }, n6 S" f. @OK..MAYBE I THINK MORE...
Originally posted by terry891089990 at  11:35 PM:& K+ L: ?8 L2 ?; S1 L; J

3 j4 V6 V* e: ~# rOK..MAYBE I THINK MORE...
. T3 I7 L5 G9 I. R& }9 L6 ]) o
佢有冇借D倚摸下你?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 最近.我朋友話我知.佢個40幾歲ar叔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。