<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...
返回列表 回復 發帖

唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...

以前驚自己影ge野好差會冇人吼...而喺EF又咁多攝影猛人...
) M6 c3 b9 Z7 G0 g7 I1 y正所謂獻醜不如藏拙丫ma...所以好耐都唔夠膽post自己ge作品上黎呢度...
/ o# f, I% Q1 ~) D- c9 D; [驚俾人笑...但小弟前排無無聊聊咁喺net模版post左d一上年喺電腦展影ge相...
9 [' K& _; X! O! [' @( j跟住被版主加左十幾分...好開心wor...
2 ?  K$ \% v& L7 [) Q" g% _之後又發現喺aio果度post左兩張...上年喺漫畫展影到徐淑敏ge影相...
+ P5 \0 N! l. }$ P, i2 a* [又加左分...真係好開心ar...0 P  D9 P, h- c5 ]0 c
之後喺俱樂部又俾版主加左d分....唔知點解真係好開心ga wor...' V, _! Z4 U; m1 z, e
小弟喺第d壇都有俾人加分...但都唔夠喺呢度俾人加分咁開心wor.... [1 ^3 B/ ^( l/ x) z3 X) U
不如各位都分享下你地喺呢度俾人加分ge經驗丫...
哈哈~~~~~~~~~~~~~~~~~. ?) J' ], {1 p/ w
我都咁話( [; Y9 w; ~, t9 _/ D) m
講真
* Y3 m9 u5 E4 n/ p1 B我以前真係好少留言7 k  O8 I9 x& S7 Q! ^! g
看左就算" a1 i  Y1 o' _9 f" w
可能對果個論壇無乜好感掛. j9 I6 w: u5 y# Q; G% E
依嫁我都會常常留言9 y# ]8 y5 T( N# N
好似呢度係我玩樂~開心既地方~!
Originally posted by J.T. at 2006-8-19 05:25 AM:9 i" M& ?# u! j( v  g
以前驚自己影ge野好差會冇人吼...而喺...
0 a' u9 H! w  Y+ q: y你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.+ ^. ]) q/ ~4 ?7 W% Z* V! f! I
你在EF的付出係唔會自費o既.

Originally posted by garycheung at 2006-8-19 09:50 AM:  ]) X) a. y6 a4 }% V9 E- ?

( r! _  _: `7 r: R8 ^( M你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.
, F; V7 q  `+ }( l" k1 j你在EF的付出係唔會自費o既.
  S# N8 n+ D+ t& @9 c' |* ~$ i
好哇~~我會ga la....
Originally posted by garycheung at 2006-8-19 09:50 AM:
/ m$ S6 D' s7 |& T! I3 v
9 K+ K/ |8 N: i( C你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.
4 ~. Z% n$ Q* J4 ]3 z4 S你在EF的付出係唔會自費o既.
0 C. J4 s1 b4 O: ~; i9 [9 P3 b& b唔會費?咁係咪版主俾?
+ b, ^4 ~2 L+ I* Y0 U9 Y1 P0 e
' h' x' N* l, ]' B+ U/ E因為呢度加分即係有人認同你,同其他論壇灌水呃分唔同,你咪開心D囉
Originally posted by hold_find at 2006-8-19 10:34 AM:1 v/ y8 \- r" t) U9 ^. [
3 _; z/ J9 w6 f& `3 C
唔會費?咁係咪版主俾?& g  L/ B+ r* X; W7 |( {' V  r

- u: P7 g# i8 ?; h因為呢度加分即係有人認同你,同其他論壇灌水呃分唔同,你咪開心D囉
3 A2 x# u2 b- d8 n% n$ M
寫錯字啫.....駛唔駛寸我呀
7 G* U. c' V- \8 E3 k' Y; w更正:應該係白費

Originally posted by garycheung at 2006-8-19 12:16 PM:6 [' J, R3 e' U/ n8 h
- C* Z( B; S9 f8 v
寫錯字啫.....駛唔駛寸我呀' k4 h! I# `5 Q0 v6 z% u
更正:應該係白費
; N$ Q: m# l9 b! T+ s9 H乜原來你用手寫版?
Originally posted by hold_find at 2006-8-19 12:45 PM:
5 ^2 u5 _! q6 I  u+ ?6 k/ i) w- c" J  g+ y  D& C8 f( {+ G
乜原來你用手寫版?
0 n, ~: u; H* a; Q. P. Q係呀

你比人踢爆你係扮自拍喎!!!
, n/ j! N5 e& t$ Nhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124344&fpage=1
Originally posted by queenly at 2006-8-19 01:48 PM:1 N1 Y; x) |2 A2 @3 @
你比人踢爆你係扮自拍喎!!!
: m& t: G+ c$ v6 }& N5 F1 Ihttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124344&fpage=1
! q( e* `0 v3 Z- ?
唉.......原來又係一個C O P Y CAT: r- _9 Z! }( ?  i

, [2 E1 A6 u! Q: E[ Last edited by garycheung on 2006-8-19 at 02:35 PM ]

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。