<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?
返回列表 回復 發帖

情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?

情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?
5 F( t5 z8 M, @9 J- l9 f# B0 U0 I3 b# E! c8 _
我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
Originally posted by 卡娃兒 at 2007-2-7 10:02 AM:
9 h/ o. f- c* B' ]' L- k情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?
. H! w, E1 R( b4 v5 D  P& |! S: O! ^3 k. \
我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
8 A( S" D3 ]5 x9 ~" A9 e$ R. X" |5 o& J
我都岩岩稔住開個情人節post,2 C# L! O. ]+ w2 e
唔該晒卡娃兒; U  H  N5 f* b0 i5 k
會員答得精境,最好圖文並茂5 E. I) K; ]6 J3 S
板主會定時加分9 d5 h6 h; N3 n7 U3 k" g
9 H" p0 X8 J8 M; U7 p! c; \
[center] http://img454.imageshack.us/img454/508/heartsshotmcry2.gif    http://img454.imageshack.us/img454/7455/valentinesheartrotatescun4.gif   http://img454.imageshack.us/img454/2108/heartbowmcvo6.gif[/center]
2 ]; ]$ O3 a+ u/ |7 p& i* C6 d$ F1 A6 t! ^3 K2 Z! S* s0 \. N& J7 w) G
[ Last edited by Triangel on 2007-2-7 at 01:22 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其係D吊咀,女朋友收
% b  v' ~" [/ {到個籃色包裝已經冧哂啦: K7 n1 \; b% j6 b: I& _
朱古力唔係唔好,佢我試過因為包裝太靚唔捨得開嚟食而0 [( L0 [/ x' w4 g7 u$ _
發mould....
Originally posted by Triangel at 2007-2-7 10:41 AM:
1 L6 j: u: i* F' H8 }0 ~6 J' O; h
" ]3 r  ~4 d  z' Q$ r9 ~
我都岩岩稔住開個情人節post,
) G3 B$ k1 r- f- W. n唔該晒卡娃兒
2 V3 y; L' J" W: L% V3 v6 ]會員答得精境* f! I: E5 @; t" N9 p+ p/ g/ f
板主會定時加分
% M3 N* t8 p. ?* V3 v

7 J2 y2 n! \* X& r& Q* E/ Byeah~加油0 {: \& [; K) K# r
thx唷~*
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:0 z/ ], Q  i5 E: }- x% n' F
禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其...
% @' b  X" X* e

( P3 v9 G- B9 k2 z3 a( c4 ~9 z7 P2 m, y' T% e7 c2 H
ys ar 飾物幾好仲要係tiffany~good~你gf肯定好開心
1 A/ k: s4 h/ ?2 O8 k! i你係男仔問下你意見~咁你會想收到咩禮物?
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:
( H* N! |9 O5 q" h5 Q4 @8 f禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其係D吊咀,女朋友收1 o. t  Y% g( h& _, }# P
到個籃色包裝已經冧哂啦8 W/ I7 l% e5 W# q3 t2 [1 @
朱古力唔係唔好,佢我試過因為包裝太靚唔捨得開嚟食而
2 p8 H' z+ b8 y, _; w發mould....
: N* Q2 l' u, Q: S

0 d9 R! ?6 r) `  `- v+ z幫佢開埋盒朱古力咪得羅
# o7 r  l9 i% j$ {' P    朱古力係最好既催情劑
2 V9 A$ H: N/ r% shttp://img46.imageshack.us/img46/1148/heartchocolatecloseamcnc8.gif" a" G( {5 P; I$ k0 A& \

" v) O; h5 b9 K6 s4 b& ?- W[ Last edited by Triangel on 2007-2-7 at 01:59 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
禮物方面,我會選擇買一套名貴禮盒裝沐浴連護膚and spa嘅用品,其實價錢都唔會好貴;因為女性每日花响沖涼及護膚嘅時間好長,而且亦係佢地最relax同享受嘅時刻,你可以話俾佢聽,佢每日最放鬆嘅時候,你送嘅禮物可以時刻都呵護到佢,可以同佢有最親密嘅肌膚接觸,非常貼心,閒時更可以一齊泡泡浴,所以此禮物嘅實用又有心意,最重要係價錢都係有限數o: k" M) V" }3 E7 e9 J5 I
食飯方面,自己煮燭光晚餐就最好;更重要嘅係能夠整到一個美味甜品or蛋榚,因為女性非常喜好甜嘅食物,主餐反而佢哋未必食咁多;做甜點有一定難度,所以亦可以展示到你嘅心思及心意,就算唔好食,佢一樣唔怪你之餘重會勁冧tim,所以就算決定出街燭光晚餐都好,自製一個甜點結尾,肯定效果更好) S5 I' p6 w: W4 J6 c" c0 u
以上是小弟小小意見提供,希望幫到大家
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:& L4 p! U4 m, _: m0 K' t
禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其...
' h( N$ i) L" \* G
Tiffany is my best choice~~( E: Y6 y- @7 M$ o( s- c2 A# l
剛剛送左一條necklace比honey,佢不知幾開心~~* k; I# n! f* |1 g& l
% B$ m% Z1 ^7 M2 G9 d
http://www.tiffany.com/shared/images/products/product_images/18981564_FL_LRG.jpg
Originally posted by cyc1 at 2007-2-7 12:19 PM:2 E7 ~; J: R" i+ I, C1 \! z
禮物方面,我會選擇買一套名貴禮盒裝沐...
6 x, F: f3 C' D4 A) ?1 x" e- Z( ?8 c5 @/ F+ K' j
閒時更可以一齊泡泡浴" u8 D, O: z6 {! X! G
. x8 n" D  U* Z/ d( @& g4 D
呢樣最緊要~
Originally posted by 卡娃兒 at 2007-2-7 10:02 AM:& P8 |. m2 I: M. i
情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?+ Z: C. D8 [" b' N! ~# ]. g

4 z' B/ J$ M5 q$ G1 G9 n% R1 E" o* F我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
8 N& F7 \+ q. V; o4 @( X
+ q0 o  u, T( w8 y* E
  Z5 W& y& B) D( L% Y
整得好故然好, 整得唔好除時拉肚
5 T$ X6 \% u; Q. shttp://www.26fun.com/bbs/attachm ... 9731&download=1
. [  ~$ Z9 z3 M7 ?# n8 O
9 v8 |. t/ k, w% P0 w7 z216+3鼓勵
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。