<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 別網對此女的評價
返回列表 回復 發帖

別網對此女的評價

漲停板
權天使(三級)

還真的是肥妹極品耶
偶爾吃一下〔五花肉〕對身體也不錯喔

天下淚痕
初級天使

這個肥妹臉好可愛...胸也太大了..有點嚇人

風中的殘火
初級天使

雖然肥肥的
但是臉蛋看來還不錯看的說
的確是肥妹中的極品

c22315876
正天使(一級)

好可愛的小胖妹!!!!!!!我認同你的標題!!

見習天使

這女的有點像蒼井空的發福版!
做佢條仔一定會縮陽
   ∧_∧
  ( ´Д` )  /"lヽ
   /´   ( ,人)
(  ) ゚  ゚|  |    
    \ \__, |  ⊂llll
        \_つ  ⊂llll
      (  ノ  ノ
       |  (__人_) \
      |   |        \    \無事看海
Originally posted by kingsun2433 at 2007-5-3 04:14 PM:
做佢條仔一定會縮陽
入腹嗎?

評價:即係有主觀既成份啦。
甘生,唔好逼呢度唔鐘意肥女既人去接受佢啦。
會員上26FUN都係想睇下靚既野姐,唔好逼佢地睇另類野啦!

同你志同道合既會員自然會欣賞佢啦!係咪?
Originally posted by 自由神 at 2007-5-3 04:31 PM:

入腹嗎?

...
>會員上26FUN都係想睇下靚既野姐,唔好逼佢地睇另類野啦!

你即係話佢唔靚姐
我觉得,作为这样年纪来说,有些太肥硕了。如果是熟女,这种肉感,就正合适。
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-3 16:40:

>會員上26FUN都係想睇下靚既野姐,唔好逼佢地睇另類野啦!

你即係話佢唔靚姐
無錯  唔靚
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-3 04:40 PM:

你即係話佢唔靚姐
同你志同道合既會員自然會欣賞佢啦!係咪?

我唔同你志同道合
Originally posted by mayi at 2007-5-3 05:30 PM:
我觉得,作为这样年纪来说,有些太肥硕了。如果是熟女,这种肉感,就正合适。
不同拉 , 熟女皮膚有點鬆了 , 不能太肥
你看 , 這個肥妹皮膚挺滑的~~
不過喱個皮膚幾滑咁
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-3 04:40 PM:

你即係話佢唔靚姐
Originally posted by head at 2007-5-3 05:30 PM:

無錯  唔靚
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 別網對此女的評價

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。