<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Do anyone watch Ocean 13?
返回列表 回復 發帖

Do anyone watch Ocean 13?

我覺得套戲雖然好多猛人,但係唔係好突出
YES. 聽朋友講到好垃圾, but 我遲d 會同gf睇。
- b# C/ H" M$ m3 L$ v: j因為我鐘意睇 畢彼特, 仲有我睇左11,12. 吾睇13 個心吾知點咁。
靚仔娛
<盜海豪情>好睇  <盜海豪情12瞞徒>唔好睇好悶下  13王牌應該睇得過
Originally posted by head at 2007-6-13 02:30 PM:5 R0 o  u2 G& e- t' f# _" _8 d$ k
<盜海豪情>好睇  <盜海豪情12瞞徒>唔好睇好悶下  13王牌應該睇得過
1 C1 X5 e- j) Y5 K. J7 ]$ J. J6 k
: r* L  w, S3 E7 d8 M/ R盜海豪情12瞞徒 問10 個10 個都話, 好悶。# N6 S& L/ n1 I+ ?- E$ J4 q
諷刺ge 系 d 人話13 好過 12 少少
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-13 14:33:3 K8 V- |5 {$ D9 m

+ |" T* A7 R( r9 h6 Q
: M, p2 s5 F! F- k  j6 d盜海豪情12瞞徒 問10 個10 個都話, 好悶。
( F7 c" j! ~1 v+ x& e+ W 諷刺ge 系 d 人話13 好過 12 少少
, U5 x2 v3 r$ p& T. ~% r

+ e) y1 ~. Q* |1 T: `1 R% h# C盜海豪情12瞞徒 悶既原因 可能係佢既拍攝手法問題
- X8 I+ z' }0 G& m$ f' u我記得套戲 不停回顧  剪接到一岩一佛 睇到一頭霧水
- S: n, ~& a+ p2 m2 a0 t6 E5 i
* a5 c! g3 c6 R) b1 l9 t( i  M! f13好過12少少 都會睇 因為睇左11同12 無奶油唔睇13
上一套睇到我訓覺,我估LEE套都會唔多好睇
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-13 14:25:, b" {9 n; Z3 s2 w5 `# Y! \$ ~, W& X
YES. 聽朋友講到好垃圾, but 我遲d 會同gf睇。
! c' f' D" V/ o/ J/ \因為我鐘意睇 畢彼特, 仲有我睇左11,12. 吾睇13 個心吾知點咁。
4 L! a; L  z$ G* ], T11係咩野名啊
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-13 04:17 PM:( T8 I8 n% N$ h4 ~9 x
2 H/ {7 o' N/ c7 k3 o3 ]1 _
11係咩野名啊
& x; ?/ C6 w0 A( h7 n3 `# A$ d# U3 b  e( h9 U; j
ocean's 11
7 a# \5 {- n/ {ocean's 11+1# Q  D3 V6 N' F6 G# ]5 M" [$ g+ D
ocean's 11+1+1
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-13 22:09:
5 P* `; f- H: N. A  i) q
4 @7 X' d2 K1 M) j3 z' q9 G% W) q, W
ocean's 118 s2 {6 K8 Z9 u8 Y( t8 {* \
ocean's 11+1
4 T% X6 U* @" q9 a* ?ocean's 11+1+1
* O5 w4 x3 E4 e' e6 n; G
你玩野牙=.="
& V2 P) e; Z. H/ [! S講黎聽下套戲叫咩野名丫
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-14 01:25:
" ~  B: {: P1 k) J& x2 V
' Y2 p0 C4 [4 a* r你玩野牙=.="
' ]& T+ p5 e/ B4 |$ w, G6 H; ^講黎聽下套戲叫咩野名丫
6 z& l* i% ?& J9 P6 I8 b7 [
2 p3 k6 a  t& S2 n0 n" _齋叫<盜海豪情>  / n) P! I; G& K2 m
/ l0 U5 C7 f$ b) D% ^2 [. n7 @
想睇嗎 黎緊既星期日明珠台會播喎 9點半PM呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Do anyone watch Ocean 13?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。