<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » R貨和N貨到底有什麼分別?
返回列表 回復 發帖

R貨和N貨到底有什麼分別?

<<<兩件水貨飲得杯落

昨晚觀看u21奧運附加賽,發現R貨和N貨同場獻技,
即刻想起費SIR,會唔會後悔入錯貨,兩件都係小矮人,
兩件都係無料到,兩件都係走得,但係唔撞得,
兩件都係小朋友,不過R貨已標纖了水貨,
而另一件N貨真係要好自為知,睇完u21,
無論係R貨,或者係N貨,都好似一件水貨,因為交唔到貨!
最後R貨自知無能,而替早申請兩黃一紅下場,
而N貨都可以企到最後,唯一可幸N貨射得入球十二碼,
但球隊籠門太矮,一球都扑唔中,結局都係輸波!

<<<一件正版好貨!

有傳摩帥現場觀戰,對新戴維斯好有興趣,想買回來替玻璃人洛賓,
如果成事,下季車仔又會多一隻利害既快翼,更係一隻鐵翼,
有貨板睇,總好過隔山買牛,買水貨有事發生,真係百般知味在心頭,
最驚係件水貨係你最最最需要他的時候失靈,欲哭無淚!

"蘭尼" 又係一件水貨?
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=152656&fpage=1

新 "戴維斯" 出現啦!
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=152654&fpage=2

回歸10週年了!

[ Last edited by locklock on 2007-6-22 at 12:34 PM ]
後生仔就係好在有樣野叫潛力!!
踢比賽經驗不足心理質素唔好都會影響發揮...
我唔係曼聯fans但覺得佢地琴日係水貨,磨練一下聽日可以成為正貨.
睇下樓主閣下幾個post, 亦回過好多, 不過開始覺得....

樓主真係天生異品, 對於足球似乎有別於正常人既睇法, 例如踢波一定要大隻等等..

d題目似乎亦無咩新意, 無咩好回應, 因為多數都吾make sense....

算吧啦....我都係吾再騷擾你....

青蛙既天空只有井口咁大, 你繼續睇星星啦!
19 Giuseppe Rossi

Born: September 24, 1988
Birthplace: New Jersey, USA
Height: 6' 2''
Weight: 71 kg

6 foot 2 u call 小矮人.. come on grow up..
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by harvey22 at 2007-6-22 12:46 PM:
19 Giuseppe Rossi
Born: September 24, 1988
Birthplace: New Jersey, USA
Height: 6' 2''
Weight: 71 kg
6 foot 2 u call 小矮人.. come on grow up..
我都知道數據上係羅斯仔高D,但係佢現場表現真係和一個矮仔好相似,
和蘭尼一樣,一撞就跌,取佐快之外,乜都做唔到,睇到你火都黎!
可能大家信名氣,信眼光,但係我就寧願信自己隻睇啦!
我睇足120分鐘,U21之前都睇佐幾場,兩條友只可以用一個字形容:廢!

唔好賴天賴地,又話要機會,U21柏天尼都踢過,唔通佢當時又係水貨表現?
派路更棒賣盃添,跟本兩者都係名過其實!如果大D會變,咁就慢慢等啦,
但係現在未夠班就係未夠班,N貨貴過C朗,唔叫水貨唔知叫乜!
但係R貨都還好,因為係帕爾馬賤賣吐現的!

回歸10週年了!

[ Last edited by locklock on 2007-6-22 at 01:00 PM ]
Originally posted by filter-052fans at 2007-6-22 12:44 PM:
睇下樓主閣下幾個post, 亦回過好多, 不過開始覺得....
樓主真係天生異品, 對於足球似乎有別於正常人既睇法, 例如踢波一定要大隻等等..
d題目似乎亦無咩新意, 無咩好回應, 因為多數都吾make sense....
算吧啦....我都係吾再騷擾你....
青蛙既天空只有井口咁大, 你繼續睇星星啦!
你唔好人身攻擊!乜野井底之蛙!
我一直都無回過你,因為你D話好廢,
但係你玩人身攻擊就忍無可忍!

你唔回都可以,無人迫你回!
我個題係講昨晚比賽!
你有睇咩!我睇足120分鐘加十二碼!

回歸10週年了!

[ Last edited by locklock on 2007-6-22 at 12:58 PM ]
Originally posted by locklock at 2007-6-22 12:57:

你唔好人身...
大家以和為貴,唔好發生罵戰
EF小人物

locklock amig ofans 會員
我希望大家可以和和氣氣咁去討論

足球場上無對錯既,大家無需咁努氣呀!

唔好要Sport區既版主難做,佢地好忙嫁!
Nani and Rossi 係唔係水貨我唔知
但係唔值咁貴就係事實
不過人地有錢
你咪比人地做傻仔囉

跑得快少少就以為好勁

好波
Originally posted by 自由神 at 2007-6-22 01:13 PM:
locklock amig ofans 會員
我希望大家可以和和氣氣咁去討論
足球場上無對錯既,大家無需咁努氣呀!
唔好要Sport區既版主難做,佢地好忙嫁!
依家係我比人插!唔係罵戰!佢話我係井底之蛙!
佢有乜資格批評我!佢經常都以為自己係判官,
所以我都無理佢,但今次佢玩人身攻擊,十分可恥!
就等版大來評評理就最好!

回歸10週年了!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » R貨和N貨到底有什麼分別?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。