<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴fans"情於亨利".....???
返回列表 回復 發帖

阿仙奴fans"情於亨利".....???

我唔係因為亨利而鐘意阿仙奴

我知道佢一走
一定會有好多以前自稱阿仙奴fans既人唔再支持球隊

我鍾意阿仙奴係佢地既踢法...
多過著重於鍾意佢地既球員

在大家討論亨利走既時候
不如討論一下阿仙奴既未來

反正上季亨利出場不多都有第四名
來季以本身阿仙奴嘅實力亦必定有前例位置
每一隊球隊係唔夠側重某一位球員架....俾多啲新星如:Carlos Vela, Fran Merida,Nicklas Bendtner,Theo Walcott, Denilson Pereira Neves表現吓啦...會對球隊整體嘅爭勝決心會更好....fans係無論自己嘅所愛嘅球隊點變都會支持我哋所愛嘅球隊!
Originally posted by timyu at 2007-6-23 12:08 PM:

我知...
其實阿仙奴唔係未試過
法比加斯未成熟既時後     賣走韋拉
韋拉走了  以為法比加斯上位    亨利做球隊重心
阿仙奴由爭第一 慢慢變左爭第四
而家隊波  半班後生仔(27歲以下)
仲要比亨利走   阿仙奴出年前4都難

當年既傷未復原    而家球隊重心又走了
雲加在甸恩走後    都話合同將在2008年到期
出年   雲加教唔教都未知
如此軍心不稳    球隊成績唔慌好
亨利(姑且當係真..)同韋拉都係早一年賣就可以賣貴一個double.......
D.Bent都貴過Henry.....真係
Originally posted by autod at 2007-6-23 01:52 PM:
亨利(姑且當係真..)同韋拉都係早一年賣就可以賣貴一個double.......
無得個別比既...

仲有本土球員有貴70-100%既不成文規定
Originally posted by tree728 at 2007-6-23 12:37 PM:

其實阿仙奴唔係未試過
法比加斯未...
其實影響唔係真係咁大ga  
上年亨利都係出左好少場
都無乜見過佢   有佢無佢都唔係特別差or 特別好
我諗下年會同今年一樣守3 4 位la
Originally posted by timyu at 2007-6-23 12:08 PM:

我知...
我好同意你講法不如大家討論下阿記應該點樣買人好過!!!
Originally posted by autod at 2007-6-23 01:52 PM:
亨利早一年係自由身wo
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2007-6-23 05:44 PM:

亨利早一年係自由身wo
咪玩啦......上年續約唔等於上年到期架............之前份合約係到2007年既.........................
Originally posted by autod at 2007-6-23 06:24 PM:

咪玩啦......上年續約唔等於上年到期架............之前份合約係到2007年既.........................
一直搞錯,唔該
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2007-6-23 06:47 PM:

一直搞錯,唔該
都轉會了...之前講乜都係假...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴fans"情於亨利".....???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。