<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴官網消息 - 亨利即將加盟巴塞
返回列表 回復 發帖

阿仙奴官網消息 - 亨利即將加盟巴塞

http://www.arsenal.com/article.a ... &article=473439

Club statement - Transfer of Thierry Henry

Arsenal Football Club can confirm that it has reached an agreement with Barcelona for the transfer of Thierry Henry.  The deal is subject to a medical and the completion of formalities.

Further information will be available on Arsenal.com in due course.
只差體檢就正式加盟了..............唔使再幻想了.
希望阿仙奴會有好辦法填補佢既離開,亦希望巴塞有好辦法協調好隊入面幾位大哥.
可惜...英超又少一個巨星了.........

隊長離隊....阿仙奴軍心會唔會受影響?有人會跟住走嗎?會唔會係雲加?定係阿記立定決心全面年輕化???
巴塞方面.......伊杜奧會唔會隨之轉會?定係留低組成最強鋒線??? Henry - Eto'o - Messi 後面再加個 Ronaldinho ..... 會唔會成為史上最高速破壞力最強的組合?

[ Last edited by autod on 2007-6-23 at 06:37 PM ]
阿仙奴若果能夠用 Henry 換 Giuly + Eto'o 或者 Gudjohnsen + Eto'o 都仲叫可以既.........

其實 Henry <---> Puyol + Dos Santos 有冇得諗??
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-23 06:48 PM:
阿仙奴若果能夠用 Henry 換 Giuly + Eto'o 或者 Gudjohnsen + Eto'o 都仲叫可以既.........

其實 Henry <---> Puyol + Dos Santos 有冇得諗??
我相信最大問題係Henry自己想走...唔係Arsenal想放棄佢...
呢一點令到Barcelona唔需要出Eto'o去換佢....

Giuly都30零歲??佢既作用好似唔會大過一年前既Pires...

睇下Henry到時正式轉會費係幾多啦...如果真係轉聞既16M左右....咁真係要靠班後生仔了............
亨利初初又話幫唔到阿仙奴攞冠軍就唔會離隊,宜家米又係要走!
雲加又一錯誤嘅決定>>>>雷耶斯~~~亨利!!!
唔知點解我覺得呢個轉會係雙輸...
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-23 07:18 PM:
亨利初初又話幫唔到阿仙...
仲話過會係阿仙奴踢到收山....
唉....始終係現實.....阿仙奴近年既方針說服唔到佢有爭霸的雄心.....
為左名譽依家唔走就真係唔使走了......
走都可以理解,但衰在佢之前發表過咁既言論....
巴塞前面超勁...
但出晒4個會唔會入埋唔夠輸呢?
巴塞咁搞真係唔好
雙輸都係個好大既可能性
巴塞要既係後防
不過點都好過淨係得中場既阿仙奴(定係中場都無呢?)
我覺得巴塞後防冇問題喎
如果佢地一心防守,真係都幾難入到佢地波喎
佢地後防起馬好過皇馬啦!!
Originally posted by mikeycwebb at 2007-6-23 07:49 PM:

巴塞要既係後防
買緊耶耶同捷禾,應該好快落實
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴官網消息 - 亨利即將加盟巴塞

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。