<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 家陣好灰,我想知大家幾多分...
返回列表 回復 發帖

家陣好灰,我想知大家幾多分...

/ O" e6 h! w6 ~3 V本人得9分,
6 o1 a3 ]+ ~1 u. e0 v9 K" e我見十幾分都搵唔倒學校,,,
唔好咁啦!又唔係得你一個係咁!3 U8 R3 H& _- i9 b# J
有好多人都唔係咁好,其實你已經好好喇!
! |8 O" ]+ M+ ~3 c9 r你不如去多幾間學校搵好過啦!: X; X% P9 r7 V
如果唔得咪毅進囉!重讀都得啫!唔好咁啦!
Originally posted by chanbb at 2007-8-8 07:29 PM:
% P0 I& s# b' D! T家陣好灰,我想知大家幾多分...
/ c* H1 x8 t, Z/ t1 o2 w# I本人得9分,
9 S) `$ x2 g0 G. W! I! R我見十幾分都搵唔倒學校,,,
% P5 g3 }' H- r; X; D/ ]4 N# g
依家係咁現實
4 x5 D4 l3 [8 D! c, Y* H如果問心你真係有努力既話0 R" ^7 p3 c2 m" o
就唔應該咁灰 要對得住自己
4 e1 Z% d9 u3 |7 n$ `/ h至於搵學校方面9 y; _: n1 R2 K, G& |# B, u
有冇考慮過重讀  E/ L8 t$ O5 P  X3 m
下年考多次
' K8 i0 s' _; ?# e( G; a因為9分都係一個幾懢介既分因數# Q2 l$ m9 A# [% v6 c" A* W
搵工會難d
Originally posted by 渭d肆 at 2007-8-8 07:35 PM:5 C0 }7 C4 O' W5 `0 K) f
唔好咁啦!又唔係得你一個係咁!
* B3 s" a. Y6 q1 r有好多人都唔係咁好,其實你已經好好喇!
% t5 i, [: `/ `8 N: Q你不如去多幾間學校搵好過啦!
6 n2 M; W5 S( E; T如果唔得咪毅進囉!重讀都得啫!唔好咁啦!
- D. E  T5 `1 z+ F8 s6 e- {' \
9分唔使入毅進咁慘   IVE好多科目都收
; w, G. A, H! |7 J9 N# a  H  t) [你想重讀聽日要搵朋友幫手搵多幾間2 S! x1 X! q5 t. Q
+ J5 G7 ?: C. B1 z1 j" @0 W0 K/ K
但你中英數PASS?
Originally posted by chanbb at 2007-8-8 07:29 PM:$ Q7 B7 K$ `) O. z' R' c* v
$ A+ e8 T$ Z% p& D9 v7 \本人得9分,7 n! d. U( B  d, }
我見十幾分都搵唔倒學校,,,
* C% J$ p+ Z" ], O
) A1 `; h8 t1 D咪係lo......* a# u4 P4 N9 D" ]/ F$ Y6 M+ ?
唔駛咁灰心......." _3 K& d+ f" p4 N( x
4 ~; ~% D) z! I* m
我1x分中文唔合格 (全部科都失手-.-)
9 |7 k; \/ h( V% x暫時未搵到學校
1 d4 H9 B7 P; F5 Q# g4 f$ U我都係諗住試下原校repeat....
我相信上年既我果d 慘d6 I& Y+ g! Z' u5 z9 \, X
考得差都唔緊要,,
8 c2 U, k3 f5 |% x+ u最緊要連repeat 依條路都無..(中英都改革,又話要交校本評核): m# w4 n" `8 \$ m
依家起碼你可以先!
9分就灰=3=我4分都未灰wor=3=而家諗住報毅進,讀一年再升去IVE@@
umm...u study IVE higher diploma 5 M/ h$ d% Y* K1 `. F% \
3 years later, you can study Poly or City if your marks are 65 or higher(reg 33 credits)! }+ B& G) Q" {$ b! K$ y! E
it is a easily way to study in Uni
+ v1 r8 R9 q! ]# e1 D( t7 vi am studying in City part-time degree now(HKCEE 9 marks and chinese fail) ...0 L3 A$ H4 z1 q5 Z' |/ E- _( t3 l
cheer up guys
% g6 a3 V5 a# h, T, W' j3 \( y8 x. \0 C; K. l- `
[ Last edited by gergerger on 2007-8-8 at 08:39 PM ]
Originally posted by cazykiller at 2007-8-8 08:34 PM:+ E6 n1 c& Z! i) ]
9分就灰=3=我4分都未灰wor=3=而家諗住報毅進,讀一年再升去IVE@@
2 Q7 a( T5 V7 r! }( W* }毅進畢業=5分?
Originally posted by 自由神 at 2007-8-8 08:45 PM:
( A, y) `3 K, R$ ~. Q2 c, x, U+ g+ R
毅進畢業=5分?
- a1 l4 W3 Q+ j. j2 \0 |1 g- m
/ v+ l0 H; o+ s/ @, s0 G好似係會考5科合格
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 家陣好灰,我想知大家幾多分...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。