<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 9歲讀大學.......大家點睇
返回列表 回復 發帖

9歲讀大學.......大家點睇

我覺得太細個
人地讀得起你又吹佢唔漲既
唔知佢溝唔溝到d姐姐呢
Originally posted by tam040046890 at 2007-8-23 06:08 PM:. b( \& r- C9 M3 t/ p1 @- ]
我覺得太細個
: v$ U$ |; V. b& r+ B
- D& t" J' H1 q+ r你講乜野呀?唔明
Originally posted by sevenlei at 2007-8-23 06:32 PM:+ N- U2 S- c) J6 Q! x

6 G8 C2 W" [) j# y5 o2 N8 h
5 G1 `: l; {$ ~" Y; i% }' C你講乜野呀?唔明
, l- n0 w- [; ~3 }4 x我當然指佢年齡啦!!
我覺得一個細路咁細就讀大學
8 C9 E6 V$ ]- `: d! F- I% Q根本就唔係一個正常o既環境下成長. m. w( e4 Z) A+ T; T# Q
佢同同齡o既小朋友有分別,
* f8 ^  B6 z9 z1 V' r) ^人人都係小學,中學,佢就大學" o  R( T- i9 j( ?1 i  Z4 D
可能會令佢覺得自己同其他人唔同,而覺得自卑3 |' ?/ S4 W. a! B" z0 L! i9 a" J0 }
而大學o既同學就更加唔會同佢太friend,當佢小朋友咁
4 o4 u& \8 ~6 f+ u佢就會更加自卑,/ e+ G4 s7 ^/ M( o
而且又令到個細路失去應有o既童真,同人人都有o既正常童年( R9 N# o2 k: c/ M9 q
所以一句到尾,我認為有幾好成績都好,
3 d) R0 \4 G; j5 F8 P太細個就唔應該讀大學,九歲就更加有問題!!!
$ s; {' q" f$ e0 l0 {
$ w0 V# Y) l1 K- H* N; A, m仲有,e個post應該貼係吹水區岩d
4 r6 w9 r" A5 e" a2 G5 T: \: ?; a# A( h( b/ {) r
[ Last edited by -仔仔仔- on 2007-8-23 at 07:03 PM ]
Originally posted by sevenlei at 2007-8-23 06:32 PM:
. s# w( ^6 @1 x
" _( t: R" Y9 G) M' m* j7 f' E: F3 W, m0 y, f- s5 `
你講乜野呀?唔明
1 E3 ^4 z: b; ^
/ G; c$ m7 Q0 u, zsmae as your name
我覺得佢會小左份童真
Originally posted by disposable at 2007-8-23 07:02 PM:
6 a7 N- l; ^' F! Q9 O' i! A1 F. y我覺得佢會小左份童真
4 }8 o9 a; ~$ o
係lo頭先睇新聞都覺得佢好老積
人地阿哥14歲去左牛津啦...係香港意想保守o者  v$ ]/ C6 ^6 c/ l  R( G+ j6 E- L  A

8 Z- I, @7 z/ Y你話佢條路唔正常
. y# r" ^% n8 p. `8 V4 `0 c
9 P$ ~- b# ?, s& P9 x但係我想講
- }# a: D8 ^5 k. }, {; y0 `& A* ]# K0 s6 ]# W$ Q1 A
佢天生已經係唔正常
7 d- x4 k2 X( x' k& H5 Y2 T/ O/ J1 C) ]- ^0 N5 _
[ Last edited by Lung on 2007-8-23 at 07:10 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 9歲讀大學.......大家點睇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。