<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad
返回列表 回復 發帖

會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad

狂溫世史中...' T8 {3 L, k5 p' V* }
5 N% u, _# c* H- v- y8 C' K
巴爾幹危機....中國特色的社會主義....改革開放....) ^# ^1 v- V! c: }2 y
第一次世界大戰.....% H8 M7 q! }6 n  t( j, ?
3 |5 X1 _$ z( `6 G7 h
有無人溫緊歐洲經濟共同體呀 ???
: F. l/ D6 T- H) s) f2 g6 p
/ ?, L* X/ Z, i4 R1 g8 ]3 p好累,但又一定要溫...
. |; m3 |0 I- F4 A4 _$ G8 u7 w
4 K3 q$ y% X0 M[ Last edited by jen01 on 2008-4-28 at 12:50 AM ]
仲有個XX文化大革命....5 }1 Z$ n) y( M7 b: _5 C
; w/ T; w8 \% w2 O, a8 m& b7 A8 k
讀到死
3 V, c7 w3 O  ?! X( D! A1 r" o( y1 J% T* f, Z
[ Last edited by clkgtr on 2008-4-28 at 09:37 PM ]
睇你都唔係最近先開始溫..( v6 q$ s+ {: _9 a
宜家休息下仲好啦..同時無精神仲慘><"
# D7 ^0 K+ T, \/ B) D7 e  H- z明明識都唔識啦..眼皮都打唔開..@@"
朋友!考試好睇精神力6 E" c. x3 u6 p0 A. e
你考之前一晚仲去到咁盡
5 g3 q/ ?& m% h" g% Y溫書速度事倍功半之餘,聽日會發揮得好差嫁% Q5 W: [! Z- w( d- _
無謂勉強自己,唔係聽日應得既分數都可能因精神唔夠而大意失去2 J  n8 n2 V" ?+ `
最後得不償失
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 12:27 AM:
. ~& A  h: w& ]; k3 Y2 X) M仲有個文化大革命....
. B) U% L  K: p, U& x: a: ]: O; S: r% r2 `# a& X' b
讀到死
+ F& ?* s% v* Q! _* n% B& U
唔好意思,呢度係唔可以講粗口
唔得呀...太多課書啦....: ^* a  P1 m- x+ o- Y$ C- a6 u
: t: A6 T! k6 x$ |: r0 p
淨係一個"富有中國特色的社會主義"都讀到我仆街( z7 h" n+ h, ~$ v& m% O

4 [  M% J, F0 d8 f' M" i我上面淨係講左阿sir話今年會考"好大機會"考嗰d....
; v% [/ u9 d  o/ D6 @' F8 r! Q4 }1 r
仲有香港,日本,東西亞,冷戰....
5 O3 F( L$ P# g, f& V" N/ `7 s' ]0 Z
' s1 u$ f) g9 [! ?$ M) U要睇多最後一次.....
Originally posted by 自由神 at 2008-4-28 12:31 AM:9 e, \; L" T* [- ^) a' [0 k" X( I
0 K9 {0 q* N  X- N" v; N4 {! {0 n
唔好意思,呢度係唔可以講粗口
( Z2 r% H" R: O0 t) G
- u3 r# U4 @9 D4 p. F' G7 c
. {8 a/ R, y$ B# A! e
比我發洩下啦...
0 \6 ^3 A+ m* _& k3 c- E$ [8 A6 c! c8 l3 h* Y0 k& B
我再唔講野會爆啦
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 12:37 AM:+ j1 B2 E2 `7 A
比我發洩下啦...3 y+ x8 U+ ]2 j8 m
% Z& n" T0 [# ^6 N, J; S) ]
我再唔講野會爆啦
3 r4 |0 X+ M7 k9 k# ^& {
我可以俾你講野, r' e- a, Z; t  B9 j
呢度大把人同你分享" F1 d2 u4 `6 n. h9 D
不過講野唔一定要夾雜粗口既" d$ N8 k, N/ c" z7 I1 c6 _- O) m1 X
! U# p5 Y6 s, y! c
麻煩你改一改果個post
Originally posted by 自由神 at 2008-4-28 12:39 AM:* H% D, U' y, e% W& w4 r, t
1 A/ i& p4 H* V  @9 @! W( P
我可以俾你講野
- a) O% T. O7 J0 F+ O6 `呢度大把人同你分享
* _+ M% |3 `1 c" v5 e& z! s不過講野唔一定要夾雜粗口既
4 {& `) u8 h9 [# R8 I3 U3 Z+ W8 D1 o, A
麻煩你改一改果個post
5 z! E" I2 k6 E$ @

: i" x: t5 h9 R/ @ok
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 00:50:
4 O7 Q+ I- g; H1 T4 U. m
! H0 N' @# U& m3 o; b* p2 y: F: n/ l9 {9 @4 w( O" R8 b2 l
ok
% [% y/ |5 ?6 }http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2645024
8 z( C0 Z+ {1 w5 g/ I5 k3 G& L' ?
yet
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。