<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖

這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

. B! E+ ]# ^8 y看過一套叫 "Forgive & Forget"﹐ 我學識了乜野叫原諒別人。
) e& H3 Q/ s$ }# r4 W+ V* p, V' M
) u* x8 k  G6 j; V3 K5 E9 u我真係情不自禁想問大家﹐ 你地對我仲有乜野不滿 ?, D" T# f" O: E5 v5 o  F
5 ~+ j) G/ G$ f+ y5 e* E
我個account好耐已經無出過乜野幻想post
8 i& \7 \. ^- e. b
& u* a5 X1 B3 G) Q4 E9 n係唔係講錯過野就永不肖生?, ]' {) y" J1 Z4 s7 K$ D% Z! z

+ G2 F  N9 g# C4 \你地甘話我﹐ 佛都有火。香港人識唔識乜叫做包容 ?
& v& b# X2 \# H/ V
% b5 b1 W) ]2 V* W3 i
  f# A: q3 x8 l' }3 u2 N0 \講真﹐ 呢個世界每個人都有過去﹐ 好多人都無可能係100%完美﹐ 甘有D乜人有支格講D正面既說話 ?
1 H* e6 f3 u/ D$ Z2 ^9 F9 K& |  a$ Y: n, f
點解你地要甘針對我 ? 你快樂嗎 ? ' H% [3 b& h1 U# P: |2 Z* e
# q1 E8 ]; Z0 n" Q
1# Babafett
( g2 x# e; P% N4 E- t. |
( a$ x' O+ a0 M+ b& i其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....
; a$ d0 s: ~2 b3 W) v8 {  f# k: _人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
你煩少陣 就無咁多人要針對你 OK?
1# Babafett  # n* Y( N. u" B: D. N
. d- {, m) B: R
其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....
. |! S9 r% |3 H0 e人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇; Q' _" i* X  q' H4 \- C
hamsubboy 發表於 2009-12-16 11:50 PM
, \# E2 J1 D, A6 ]8 z) t5 D* ?2 e7 }6 M5 Y4 k9 _% i$ h
你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦
" @/ t. k& c7 h: G; l5 @) T, @9 s3 @7 ~, F2 J( e! p/ i
你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦, G0 x( L' J* v& T3 b7 g
Babafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
+ W) U" E& i% c, K

/ [; ^( |! ?- R5 V1 ^% R2 f& x你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
! h( s+ K5 ?) Q  P) |+ s- r+ l. G( d+ v8 s. Z
你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦2 E( D9 E! h. C( v9 e7 u
Babafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
# Q" B' P- s9 Z. n: ]0 F# z" L- @+ V. ?
WHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?
一 定 會 成 功 。
7 p) B3 m8 w& W, W' D  W& {/ ]7 R0 N5 W) N
WHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?
8 J: a4 ~9 k! }, y1 R6 [hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:04 AM
$ \% J* W0 y* O& ~; c7 B- ]9 D* J+ x

- @4 d) z* a/ }& S1 Y係你男朋友話我聽。
- C6 ~1 U! C* K, K& g( @' ~/ Y' r8 D( g3 b  T! ?: n
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
香港是一個言論自由的地方,亦是香港可貴之處!
3 d1 [- i6 y1 _0 x+ z8 s我沒有針對你!很高興認識你!
; Z/ L5 \' Z$ t7 }但我係一個不折不扣既咸蟲,想來樓主也不屑跟在下討論吧?
" C; G# c, M( s9 o  Z" c0 Z3 ~$ S# z
. }, U7 K' I& p4 d
你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!
5 ^$ @- E. D5 @1 s5 Q. p- Ehamsubboy 發表於 2009-12-17 12:01 AM
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦
. r8 B5 g7 ?7 s6 W
  V2 z8 Q3 Q' m% k- S
係你男朋友話我聽。) x( [3 ]" {9 k4 [2 n" J- I% U
: O* g+ p$ k3 Q7 ?3 L2 S
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
% k3 a6 k& }1 b2 ]: jBabafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
8 T9 g. B2 C: x: @/ Q# \* B; U
) ]: Y8 N4 d5 N: hthanks for correct me.
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。