<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖

在線會員 - 總計 3592 人在線

一個咁多人在線嘅論壇,發貼回貼嘅人數真係少到

評分次數

• admin

預左啦
會員有廿幾萬...真係唔覺
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
等於中國13億人, 但公開討論政府的人少之又少, 點解呢?
; A, j$ t% L  f2 v' F3 y2 x; D6 q6 F呢度就係中國的縮影..........

評分次數

• admin

等於中國13億人, 但公開討論政府的人少之又少, 點解呢?1 B2 ^( ?+ w  A" l) _5 r& r
呢度就係中國的縮影..........5 J9 e- `" s& g7 o" P
打狗棒 發表於 2010-3-11 09:07 AM
$ q: ]) H% U8 M" \- p) a# P- a咁又係,呢度都有條「煽動顛覆國家政權罪
8 z- v- ^# ]+ _4 L"歡迎吹水,請注意全論壇禁談大陸政治主題違者禁言1月。"

評分次數

• admin

會員有廿幾萬...真係唔覺
2 y/ Q# }' s. v9 u/ T奇 發表於 2010-3-11 08:42 AM
2 m# s5 K7 ~) c  ^5 ?6 E7 K1,有好多人已經唔再來 ...  m7 h9 J7 [: X% v3 t5 Z+ g
2,一人多身 ...$ k. L1 Z% ?3 n0 b7 N
3,只係上來睇相 ...
& ^" p" d9 n8 R: H/ A; P' ~6 g. ~+ m* N) i+ m# z
... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST , / j. V: @' C5 y; g- h( g
只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...2 a7 E- ]& \" \# }
7 O* e3 J$ T/ q& l# E
結果??? 我咪做左板主眼中釘羅

評分次數

• admin

撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
多數上來睇相
% M( ]7 t5 i  F1 f% ?1,有好多人已經唔再來 ...
  l/ W. C1 S$ k6 |" c2,一人多身 ...
7 O5 G2 ?: O# u' [3,只係上來睇相 .... f& v! X* i" m: {

0 |( r3 A0 b& X) P: d4 O... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST , ( d8 g0 W/ r8 y( f+ G' Y; \; q7 |
只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...) ~' ^. q! f/ K( F& c+ _/ V

, t6 r  R+ h' q. T0 h: Z$ k5 L結果??? 我咪做左板主眼中釘羅 ...
. n# M8 O: u4 X0 ee_e 發表於 2010-3-11 03:19 PM
: b" Q1 h6 {/ T$ F
版主眼中釘?
& |- L9 }2 i8 p. x, o1,有好多人已經唔再來 ..." v$ `& A- C& X$ V" w( `6 ]9 W
2,一人多身 ...- n6 I. P( {6 \; R# T
3,只係上來睇相 ...
0 Y5 u) |  ~" T( c% w
: ]' |  S" e9 E/ u% ?1 `- \% P... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST , + \: ?# Z5 M- {7 L& e$ V
只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...
: O& o6 c& R# b" J1 D, o9 q1 n6 h' p9 [3 a
結果??? 我咪做左板主眼中釘羅 ...- y+ }1 \. i  I9 ~5 G4 \- S, V3 K
e_e 發表於 2010-3-11 03:19 PM
4 J5 I  {9 R2 J' _% q& d6 C
不過而家睇相要留言儲分,唔係用放大鏡睇咩

評分次數

• admin

http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
4# 打狗棒 & Q; O& Q1 T7 v# ?7 v

b: C7 t; h# `% w) S呵呵!好"狗"無見了!大家別來無恙嗎?8 ~& ^& P) U, W7 A" H
我只係選"我的最愛"時按錯掣至入左來,你話我幾耐無入來丫。
2 c5 ]" I  e& d5 Q# r雖然平日我個分身定時入來cap下相。/ H) K0 D! |0 ^# F+ l

/ P: Y4 k  r, O. v. y8 A2 V/ P回應埋甘仔,我正正係你所指的完全唔來,又或者入來只cap相的會員。 " i5 J+ i( ^1 f: O4 k5 S
以前我算是半個活躍分子,但後來entfun的所作所為及新版規的要求,& J' d* k$ o0 k) `" _( K
絕對令人失去討論意欲,甚至完全唔想再發言,又或者索性不入來,+ w. F" i/ n* f2 \" g. p
所以3000幾人在線,大家都是默默睇post及cap相而已,俾你30000人在線又如何?  o% p. N: R$ }; |

9 k. c* P  y) V我現時大多在人網睇下post,發言都少了,忙嘛,還是懷念以前的entfun,% ?# S% \- s' \! v1 h( y* f+ n8 P
雖然會員之間成日有爭拗,但擦出火花總算是一種光芒,好過黑沉沉,了無生氣。

評分次數

• admin

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。