<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天下最賤 ... 燒若元
返回列表 回復 發帖

天下最賤 ... 燒若元

E條友 , 成日話唔應該煸動族種 宗教仇恨 , 但係又話菲律賓人懶係基因所致 !!!: Z$ T4 R2 ?, `" i) a
又話伊斯蘭就係強悍 ... 真係人渣中既人渣 !!!
我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?
我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?0 ~, u' p! J" P: `' E6 ]
Winters 發表於 2010-9-10 10:52 PM
" ]6 ]" \& }8 d* K, y+ I佢一味話唔好煸動種族仇恨 , 又鐘意踩其他民族 !!!
個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,
* K% v3 `6 h; i. e. m8 Q' K呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,# Q1 U+ d, }5 o" w0 p, l
若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can)
個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,( b1 N- x7 G1 J9 m
呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,
( I; b) N) n- L" N) X. B' g若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can ...
2 m$ Z1 c+ S1 M+ k  |* }infjlam 發表於 2010-9-10 11:03 PM
/ W8 J& M8 m4 K" W; D0 x/ J你可能覺得D賓妹懶???
8 B) v* ^# M5 J# [+ q8 p  S9 [$ u你可能覺得D賓妹懶???( ^$ I0 M1 j. n1 Z- \( ]
迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:05 PM
$ y7 `5 T9 B. r: e你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
4 q0 `0 G. o$ f8 L2 q3 \
你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實). r+ N3 D/ J* ^4 A: S
infjlam 發表於 2010-9-10 11:08 PM
& L! [+ [" k# |9 @* e6 o, k我唔識d賓仔喎 ...
' V( Z) \, u4 Z我唔識d賓仔喎 ...
. X" P, J# a! M: j" V$ O迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:14 PM
& l1 D, ~( ^: M6 s, P. ?- R: ^. _0 N9 U& I; O! ?, N. B6 k' S
呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?. _5 T3 q# D% n7 I
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?: E! z4 D% g; F2 P
9 y: n7 r5 j. o: c' F
講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
6 H' R6 Y6 G; q+ T' R6 D說明一下,# s( j& Z7 a8 ?) Q- O
我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
7 {: S5 n) e8 T活在一個咁o既政權,你都咪話唔大鑊!
/ H2 d9 \; {+ @  ^
# Q/ R/ V$ e$ K
呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?
4 h5 n; p2 ?2 E" [; ]成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
+ E' r, ]( W+ b5 `* j  G7 M$ P% u3 ?1 i9 t0 o
" R% g1 o  k/ y5 N: {  Q說明一下,
0 ]; n, M6 J0 h2 \& \" f5 ~. U3 B我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
$ v) X0 F5 ]" l. i! ]* q3 E活在 ...
$ k0 f  R/ z7 s2 z  Kinfjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
係,菲律賓人就係咩都係求9其!
! Z( y+ @5 p: M- X6 |1 y+ J
* n) r: N/ V3 @呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?
# ~/ ?8 j6 W8 a' y% P- e成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
% {3 [$ p0 w( `$ v9 S0 B( d: r" b( ~9 b; B: W* C
7 Z  \, D6 I6 t' R說明一下,& m$ D: K; }  L% [/ a
我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,/ L& b' W5 y  D8 a) P
活在 ...5 Z: X* S" W: M/ Q7 i" q/ D; V
infjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
5 H7 U5 O4 M9 p- i6 o
所以燒才第一句岩架 ... 唔應該把當地政府既無能 ,
& @) K: `2 m: m7 Q當成全部當地人民都係咁 , 但佢自己又鐘意踩人地 !!!' j) ^. Z: {4 L! A0 ^  z0 d
" a4 u3 \. k4 m: |4 U7 `
正如我地見曾特首 唐條條咁白痴 , 係咪就=全香港人都咁白痴???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天下最賤 ... 燒若元

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。