<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個十分值得回味的POST
返回列表 回復 發帖

一個十分值得回味的POST

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=109712&highlight=%E4%BA%A8%E4%B9%9D%E5%88%A9' T' U* H( Y0 ]6 n9 `/ P
7 n0 l& ]; D* ?6 @/ H
我好喜歡看!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
禾係 ........ ....... 電梯男
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎% O( l0 o3 g  Z  L, I8 e
盤神 發表於 2011-4-26 07:58 PM
5 s/ I7 ^: {& \4 V+ D. y% f$ _) X
* k+ X$ V- J6 X# [! ^6 t9 d
禾係 ........ ....... 電梯男
悶悶地..... 我又想刺激一下26FUN 既點撃率, 但我又怕人話我呃 POST,
0 m& y6 U. z; v& b於是搵番以前當笑片睇既POST出來, 同一眾 26FUN member 分享.....) _8 U) \1 S& d' k
反正狗棒已經宣布"自宮", 我都唔驚佢咬我.....: M  f: t' N( Q) C9 O8 m  h7 m
盤神, 你是新member, 你認識 "濕狗棒"嗎?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=109712&highlight=%E4%BA%A8%E4%B9%9D%E5%88%A9
9 x7 w8 z4 g# {5 I
/ N( Y  D5 ]/ w# ]我好喜歡看!
$ o) s; Z& t  \+ I; F9 {hamsubboy 發表於 2011-4-26 07:51 PM
. ?1 ~0 r: t7 P9 S& W

- i/ o  R. y2 M$ r- k+ ?- w4 |講清楚D, 究竟你係回味andyho定係狗哥先, andyho仲喺度, 唔駛專登出個post回味呀? ( x9 D  p0 U! I- E# Z8 [

" P! a0 Y! m4 G1 b$ w- C1 u( C  ]如果係回味狗哥, 誠心d裝注香啦, 話唔定復活節,  佢會收到架!   
) n; J/ d  x: \1 q& n; d. z, p9 e, F  A
講清楚D, 究竟你係回味andyho定係狗哥先, andyho仲喺度, 唔駛專登出個post回味呀? 0 y4 r/ W9 n) E1 \1 L
5 V0 |" i! F5 Q5 o2 l
如果係回味狗哥, 誠心d裝注香啦, 話唔定復活節,  佢會收到架!    ...
! }: ]7 L4 C' e+ }  S5 T! ZK2K 發表於 2011-4-26 08:35 PM
! U+ c+ e8 }; r  J' E1 h- R/ F9 M: l9 }5 \2 f8 v: C+ }
千萬不要復活! 我唔夠佢高分, 佢隱藏到我睇唔到既分數, 我點還拖呀!
3 B" e% w7 H' h! s; P9 X9 I1 e2 g0 z, O$ b
之前係上集, 以下是下集.... 好笑的就在這 #105
  P& ^  F9 d& G  D8 r  q
+ s: w- ?0 t  C4 u8 Ahttp://www.26fun.com/bbs/thread-245132-11-4.html
一 定 會 成 功 。
1 s4 x3 R5 d2 C: V' d

: w7 S/ V! @( e: J# I" A& p千萬不要復活! 我唔夠佢高分, 佢隱藏到我睇唔到既分數, 我點還拖呀! 7 [6 }5 q" `: E& t4 v

8 {  x2 m9 @0 g( }之前係上集, 以下是下集.... 好笑的就在這 #105
* n" {! J2 S$ V9 Y& K
2 y% u- x5 o5 o1 }0 L1 Mhttp://www.26fun.com/bbs/thread-245132-11-4.html ...
9 H1 f* C- s; u; ?- p/ X* [( Q; fhamsubboy 發表於 2011-4-26 09:17 PM
8 m4 H6 @( R7 H+ q7 E2 T- w
& }: V0 ~) p( b7 C& b哈哈.....做乜又...
8 d' p, g9 F+ m/ m7 i
2 o! x0 L5 t4 _) i. B
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎! |9 K5 A; h# e, w9 H( t
盤神 發表於 2011-4-26 07:58 PM
: t; _, }" T  }* u  h1 U

1 \2 r! I, ?+ p4 M你唔好叫佢"濕狗棒"呀! 佢好小器, 又粗鄙,
* H0 T! M1 T- s佢會話:" 請問乜撚野叫"濕狗棒"? 我屌你老 母, 同你地好撚熟呀?"8 H2 P2 p. W7 _4 W( O$ Q& q
5 [0 h) c  i2 _+ I9 B
e! 即係.....到時亞"打狗棒"就會屌亞"盤神"你的老母 4 t; l0 p. {4 F& y7 I$ V

' Q( J6 P; Q' {" A* Y2 x% E
+ [6 L* o& j8 U# J& Yhttp://www.26fun.com/bbs/thread-246464-7-1.html2 Z, i# A1 E* d+ }! u8 q9 G! I
見#65
一 定 會 成 功 。
1 r  H+ j9 n8 }; p+ b, a
; ?5 j- w# c6 _8 [& S哈哈.....做乜又...
' u* ~- N# Y- ~6 v1 Y# Zinfjlam 發表於 2011-4-26 09:43 PM
- [7 j0 x- c' Z
, u+ w$ h4 {/ E6 o
唔洗緊張, 我只想刺激一下26FUN 既點撃率, 搵d好笑既post同大家分享!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個十分值得回味的POST

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。