<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]
返回列表 回復 發帖

[討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]

李連杰新戲悔辱華人,為拍西片連狗都扮,各位兄弟點睇. U, m& O. L" G: x) c( ~. `

7 ~& V+ A6 ]  h, {" j6 ?$ H[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-15 at 12:55 PM ]
Originally posted by charlie007 at 2005-4-13 07:11 PM:
$ Q" L4 _* J1 I+ o李連杰新戲悔辱華人,為拍西片連狗都扮,各位兄弟點睇
7 b4 z# n8 I1 J* Z' u; X
7 u8 i1 {. w+ G$ D可唔可以講我知發生左咩事?
Originally posted by crap at 2005-4-13 05:22 PM:
* b/ U' o1 ~- i7 p2 G+ j% c0 c/ W, i, x* |% D
% L% B! q7 L3 k) o, _3 E4 Y
可唔可以講我知發生左咩事?
1 v/ N1 f* a  b8 z佢係片中扮白痴,仲帯狗 cool ,做鬼佬嘅打狗
Originally posted by charlie007 at 2005-4-13 07:30 PM:9 z0 s. T% z! r' F* p+ g2 e

6 [8 g& d3 ]+ W+ c' f/ ~) }佢係片中扮白痴,仲帯狗 cool ,做鬼佬嘅打狗
1 e5 a" I. b2 |+ `- @. m# B3 ~: {+ P& F7 ~
會唔會劇情真係須要呀?/ Y& Z& \, {: g* P: o" a
佢海嘯果時好落力嫁喎, 唔似為而錢做呢d野
Originally posted by crap at 2005-4-13 05:35 PM:7 U. k1 w* S4 O

, b( T9 ~; t0 K- v  ~+ p  l5 @) |3 S2 S) c# X+ m- R  u
會唔會劇情真係須要呀?
# D7 {  Q* J6 Q% X8 {佢海嘯果時好落力嫁喎, 唔似為而錢做呢d野
) r, m9 F0 i* u劇情真係須要佢可以唔拍啫
我只能說:
: G- f5 S+ a5 K# D- t5 K中國的情緒神經實在太繁感了!~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-4-13 06:11 PM:
# Y! `7 A* a9 q& @5 H: x6 Q8 Y我只能說:- W+ E. e+ v* w
中國的情緒神經實在太繁感了!~
5 t6 g9 V7 O. x, A: y# K$ c

* E7 i( W2 L+ r( A3 K對,拍戲之嘛。中國人一定要拍中國人正義先得嗎?: W0 A$ o0 E( m1 B- o% ]
中國人也有衰人。
9 u& g3 R# e6 w* T. w; @7 @/ {: ^7 ~$ m( N& w8 P; B( w
[ Last edited by 傑傑 on 2005-4-13 at 07:41 PM ]
Originally posted by 傑傑 at 2005-4-13 07:38 PM:
  W$ P+ v4 m, i/ |) S2 P: C: _+ a4 Q$ e) h; w+ i

8 W. ^7 I3 {) H; X# W# G對,拍戲之嘛。
& c+ `4 U+ s$ k2 F5 {中國人也有衰人。
, N/ e# E; Q$ \5 K
咪係= ="
摺吧啦
umm...  R; g! b# l' A% v) y
still better than jacky chan & K5 A/ U; r$ v- j' S& w
fake.....
Originally posted by 甘國武 at 2005-4-13 06:11 PM:! {- }% k- h2 c) W/ `! k
我只能說:' W0 e9 g, h, v* ~+ E$ |  B
中國的情緒神經實在太繁感了!~
7 c% H& z# ^3 w1 N8 `0 x  P7 d今次我覺得你(口岩)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。