<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]
返回列表 回復 發帖

[妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]

有日你返到屋企,發現高飛同唐老鴨不斷講粗口又用緊你部電腦上咸網(重係收錢果隻)/ {; y9 z$ P# ]* [8 w
於是你就兜巴打落高飛度,但佢仍然好串,於是係就襯佢唔為以從後偷襲唐老鴨個鼻,點知大力: d( s% Y9 N2 ^" }
過頭整爛面佢塊面,於是我打開佢既面皮睇下,原來入面又係高飛黎GA,重係度食緊吹波膠添,
8 g3 \, F8 }- ^% W# I$ B# P4 l$ t! S- n咁你會點對付佢地呢!
$ N' D8 {1 F( v- I
9 [% ]! a' T$ g0 P; Y9 K6 N[我重差十分就可以發動投票,請各界多多幫忙.0 w0 ~2 E4 S1 q# b3 Y; R% N
我正打算推出短篇劇習,大家有興趣的話請支持]
, \$ ?% _/ u  G" K+ K' T! k; ]/ M' {; |& U) D. b
[ Last edited by 甲狀腺 on 2005-6-12 at 04:56 PM ]
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 04:35 PM:
  j; i8 o9 n3 c; h* G5 J% u& t有日你返到屋企,發現高飛同唐老鴨不斷...
6 c& h' _3 i5 T7 y甲狀線﹐今次唔夠好玩﹐你等下我先。
呢個行貨咗 d 喎....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
你有一個鐘頭改改距。。。快D﹐支持你
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 06:35 PM:
1 D. c8 B  o" J; }+ q* x我正打算推出短篇劇習
4 ~, g3 l  y& m7 R! {  T9 S

% W) `, Q9 m2 Y3 c2 c& @# q咁正?!
4 {; c+ r. Q) d5 L快d出喇
# M* w5 [& @2 m' t$ c
$ E. _. B3 d6 s  I+ h! p) A, U呢條唔好打唐老鴨啦, 我好鍾意唐老鴨嫁~.~% s2 V0 g8 [+ G, a8 j
  V9 x5 c! y$ Q+ K
阿高飛我會扯佢條脷然後開個光碟盤, 拉佢條脷落去再閂埋...
( x; y9 G- c1 v4 J# J再用條繩將佢弟弟同隻mouse連接, 然後打CS...% g8 I8 c; R) A8 _' g& `8 [# A3 v

2 B! |1 C( E- V& i+ b唐老鴨我會收養佢
多謝意見
# F! ~2 ]) D1 ]' m# L/ X我岩岩加左D野落去!
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
甲兄, 你咁鐘意酒樓開飯, 一時間靈感到, 學你寫咗篇嘢玩吓, 唔好見怪( i. O) b2 X% |& Z. N
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=54826&fpage=1) r5 R6 a2 [$ n3 y. m
(thread #8)
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 05:57 PM:
+ ^0 {; F% e) U# F" X5 Y' X- e- e
我當然唔見怪啦
* H! D5 K( T! O1 c希望我地將來有機會合作singgeihot兄
7 ?' y8 e- H4 H8 \7 H/ f1 O( M/ [

' I, A3 K& l0 t/ l/ i你唔嫌我才疏學淺就得喇, 講真, 寫落又寫得幾開心, 希望其他人都模彷吓, 將你呢個 style 發揚光大
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 06:03 PM:
, f6 W8 o# L  y6 U3 w1 E9 q9 y( j% W; }& N
$ t$ z$ R  f  L1 S
你唔嫌我才疏學淺就得喇, 講真, 寫落又寫得幾開心, 希望其他人都模彷吓, 將你呢個 style 發揚光大
% j- q2 I4 c  L: p( n4 j期望見到各位bro. o既大作
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-12 06:29 PM:& l( o/ j7 t& T# d
' s+ J) e- O/ K$ b
期望見到各位bro. o既大作
- A! I9 S. l# k' M5 A6 p$ j- S% z4 i) @. X% ?( T% |
不過我驚寫得太多好快会悶親大家....
* I/ y$ I6 I4 R1 Z) }
4 t* K/ ]- b8 ~: r' x[ Last edited by singgeihot on 2005-6-12 at 06:53 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。