<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [奇想] 大家希唔希望我同甲狀腺合作?
返回列表 回復 發帖

[奇想] 大家希唔希望我同甲狀腺合作?

單選投票, 共有 0 人參與投票
57.14% (8)
42.86% (6)
您所在的用戶組沒有投票權限
我好鬼死鐘意甲兄個 style, 模彷佢寫咗篇嘢玩吓, 大家希望我同甲兄合作嘅話我搵日会聯絡佢
! V1 r# R0 }3 Q, |1 p; ^) F8 n
8 T6 X* W, z6 U+ _, h- ~) l
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:52 PM:5 o  Z& e; _" `- E9 W" L9 D0 ^- m
甲兄, 你咁鐘意酒樓開飯, 一時間靈感到, 學你寫咗篇嘢玩吓, 唔好見怪
8 ~5 Q2 V8 L! N. I+ e# N) rhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=54826&fpage=1
- |) o3 x% S1 R(thread #8)
* _$ V0 g0 [, f! Y$ N
+ S$ z, L$ ?  x0 i* B5 C4 E0 r" O
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 05:57 PM:& t$ g& v: c6 x  x' B! {
- o, \% v+ p# y5 N3 Y1 ^' ]  K0 K
我當然唔見怪啦
' s4 l) H% ~1 z' A希望我地將來有機會合作singgeihot兄
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
合作d乜?點合作?
例外reply
Originally posted by happylion99 at 2005-6-12 06:43 PM:: k* T. z. I# M  D3 O
合作d乜?點合作?
* B' Z2 u3 w, o) S3 E. c

; A% F. H6 T& V9 l你提議吓
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 06:46 PM:
4 ]! L: \% u; J
  q6 I7 O: E! \: a/ k0 E你提議吓
& R# m) k* K) ^" q# Y

. V" u8 n- K0 R( [7 C1 x3 B用你們的[奇想]作一首合唱歌~' ^+ K/ k! E+ {* g
一個做八兩金,另一個做余慕蓮: z2 i. c. h/ d! |: e  I) l' Q$ M" \

' I! A! w+ T1 K7 l- @! F0 `) _for example改編自<<會過去的>>
: S1 o! C) n! Z* D( F  u, A" s# f. ?) i4 }8 x  v& Q+ n3 z7 R% S
余:早知一定與你分手 最愛往往難以相廝守
6 @9 h8 q9 X. Z     你撇我之後 我怕我沒人要 原來人老 沒有你的淫笑
- d. n! ~0 F& [# s3 |5 f; {     用誰來陪襯也不夠 你是我 最窩心的鴨佬
& F$ F" z* Q1 C( n& |# w# m" p) q八:沒有妳犧牲 怎可以讓我得救 每次床上 我只會苦笑' N" |5 B% n6 o  x! {9 R3 j$ M# G0 X1 o
     以往那轟烈 漸漸會變溫柔 長年累月 就算妳多念舊
. {/ D. r/ {5 N3 W/ P" F/ [4 k     明天一滴也不留 恨與痛 如昨夜被強姦
; H1 d; b, f' \% [* Z3 U8 r6 r* i.....( K! j& M( {: ^1 j( g1 |
: U+ B5 K: J9 h; P9 B, U
你又話要合作,合作d乜都都唔知ge? 而家幫你諗埋,希望可以看到你們奇想下的傑作
例外reply
不如問下甲兄肯唔肯同大家合作<
+ k1 X9 [* J' y2 u- b搞壇大野出黎過下癮?
Originally posted by 良友 at 2005-6-13 01:42 PM:
2 v" c4 M9 P, h9 L不如問下甲兄肯唔肯同大家合作<
/ w4 n* y2 o( J: ^5 s$ G搞壇大野出黎過下癮?
' i) z/ f2 K; F" a8 l
* J/ T' w5 |' Y4 S& p; z# T咁不如個票選改為好唔好叫甲兄同大家合作搞壇大野出黎過下癮
Originally posted by 良友 at 2005-6-13 01:42 PM:1 x) j5 x1 C8 r' s
不如問下甲兄肯唔肯同大家合作<4 |5 v% q: E9 z1 c
搞壇大野出黎過下癮?
! J# U2 c+ j8 u- a! |良友我想首先和您過招
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
支持呀!^^
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
合作跳舞好唔好
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-13 07:52 PM:; Z1 n6 M+ S0 J  S
" W* m: Q. A/ \. `2 G
良友我想首先和您過招
' a* C! }$ @! |! Q) Q! d) c% e8 M# x; j/ U- R& ?
過咩招?5 e" z" e/ c5 ^$ d1 S3 q, C
不如一個用降龍18掌,另一個用天馬流星拳
例外reply
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [奇想] 大家希唔希望我同甲狀腺合作?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。