<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇人做過"凳村石"(兄長團)呀[熱心幫助會員+]
返回列表 回復 發帖

有冇人做過"凳村石"(兄長團)呀[熱心幫助會員+]

我有個朋友就黎結婚,請我做"凳村石",
! p3 @1 f; H8 i0 s, u
% G; x- X6 j5 x. C7 a, ?8 ~我又未做過,唔知點咁...有冇人有經驗呀??可否分享??0 w( \, u& Q# A- ]( p

, f+ k4 Z1 J' G0 ?[ Last edited by sfxc0000 on 2005-6-29 at 09:37 PM ]
Originally posted by 左輪仔 at 09:25 PM 21:25:
# Y4 v6 l1 x# J2 y) L我有個朋友就黎結婚,請我做"凳村石",
% {8 B8 e% K( z0 B+ s- y" }8 q, Z' F+ g- j0 _, Z- [5 n/ R
我又未做過,唔知點咁...有冇人有經驗呀??可否分享??
! C1 E3 [; x' y9 ^  L% ?
恭喜你喔!!2 n4 x! X" E, U( g  |- k
不過我唔知啊~~
接新娘時"岸"下義氣,例如姐妺團叫做一百下掌上壓你就去做,姐妺團叫乜都要做,除左姐妺團叫你講I love u/唱情歌/讀情信
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
55,行程如下
2 z9 N: g- `7 ]$ S5 p[1]之前幫男家「抬山買水」
) `8 _' d  \% a( g$ _[2]結諙當日接載男家d人3 s: B" n# q% y* Q& |
[3]行禮時安排新朗要準備的事
' s5 X) Z/ F( C! Y- A" s[4]設「counter」,叫賓客簽名
1 o5 r1 M) O- _. X8 i[5]頂洒' r: ~( Y# y% \0 V8 [

3 j' e) F6 Q2 I. h8 ~7 r差唔多就咁
有幾多兄弟先, 多人同小人唔同做法. 而今多兄弟之中你同新郎friend程度排第幾??
Originally posted by 清揚 at 2005-6-29 09:34 PM:$ d& e. m- ^; r% Q: B# b
接新娘時"岸"下義氣,例如姐妺團叫做一百下掌上壓你就去做,姐妺團叫乜都要做,除左姐妺團叫你講I love u/唱情歌/讀情信
) z" M- \' _& \1 q0 b55,大致上係人叫您做咩您就做咩,無怨言
Originally posted by d228216 at 2005-6-29 21:36:  v) p. h" i- o0 e+ K: D
有幾多兄弟先, 多人同小人唔同做法. 而今多兄弟之中你同新郎friend程度排第幾??
" U3 m# O% l& Afd底囉,但又唔係好fd果隻...人數就未知呀@@"
有靚姊妹團咪落力D 表演,  唔好就行行企企得嗱
Originally posted by updown at 2005-6-29 21:43:
  G9 b5 z# l' W' p* v有靚姊妹團咪落力D 表演,  唔好就行行企企得嗱
' p+ q) H: m# o* _
點得有一兩個得既,我見過有d幾得嫁(之前出黎玩過)
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-29 09:51 PM:
" i1 B# d% w- Q& q
" a" p) T3 h! n: [點得有一兩個得既,我見過有d幾得嫁(之前出黎玩過)
$ s9 A, Z. d5 a* j(敢)就要落力D la當左自己去殘酷一叮或者有招出招到玩就得la   仲有好多兄弟  放心la,,第時到自己結婚再驚都未遲  因為主角此終都係你過Fd!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇人做過"凳村石"(兄長團)呀[熱心幫助會員+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。