<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以下四個名人中你地最唔妥邊個
返回列表 回復 發帖

以下四個名人中你地最唔妥邊個

1) 你 + x% x% O  X( R, ^! Y& H0 A1 [
2) 倒王河9 Y9 W. ]& a' V/ x% X/ W
3) 大毒廇5 D& D% Q; B2 r. h& [& P$ a
4) 霍中西
  ?3 j5 F: m, c& {3 v3 x; W- f
3 t& o( F3 h  k) M6 q1 F/ [; p1 D7 r其實想整投票個 frame, 但唔知點整
其實真係冇咩妥唔妥.....
# I7 P9 L; e: D& J  N) P+ o& S呢4條友都係一些較有錢/名氣的人而已.....
# K+ c% ]5 z% A2 A# T3 N) ]5 E  p! C! A0 N7 L' `
(ps...真係要估一估你d人名= =~)
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-6 08:07 PM:
. r( |9 b1 A5 H' I0 |7 [( {1) 你 + x
7 ]  M6 O- Z! \) q1 x2) 倒王河* {/ t# v( D9 x, `/ x, \/ }1 H  O
3) 大毒廇7 _5 ?. T' B; W$ Y  R# b
4) 霍中西! ?8 q" I8 a. [8 t0 ?
. k! e7 Z! ~5 p4 b+ J
其實想整投票個 frame, 但唔知點整
! w! g" `6 H4 b5 M) F% h
答唔到你
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-6 08:07 PM:8 S! i- I5 e& V4 W# K& Y7 D
1) 你 + x: ~" O3 p0 y1 A* E( \% X
2) 倒王河4 R3 Y8 ?% g6 L+ [
3) 大毒廇; ?7 g" ^5 s  v* i( G2 K
4) 霍中西# V. d- X0 e, M

6 D% `9 a! f* _6 q; R其實想整投票個 frame, 但唔知點整
$ `% ^) d3 ]7 N( s8 FThere is a button
雖然呢到冇,但係最唔妥楊受成同成龍
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-6 09:22 PM:; X  s: q' L! i: g0 d4 h4 c
雖然呢到冇,但係最唔妥楊受成同成龍
+ B, [& z4 U* [* P$ T
點解唔妥成龍
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-7 11:33 AM:
2 f4 c) Y2 [5 J+ V% D( T! o; I% E4 ~4 _7 \6 P
點解唔妥成龍
$ e5 l! e5 H8 D7 y! i0 @
衰咸濕 =.=""
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 12:01 PM:
: J! x7 X; B( U( l- c) }1 z9 n8 K6 L4 E4 z
衰咸濕 =.=""
4 @3 g3 d4 \' H9 J7 |- n$ [& F乜佢好咸濕架
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-7 12:02 PM:
3 ?* f- d% V% M( e% b* u; v7 r5 L& q) C7 \# [$ @# P3 X
乜佢好咸濕架
! z: Q6 O9 U; R& `d人話o架咋, 我乜都唔知
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 12:11 PM:
2 X5 Y8 J* C5 `& H  T- y/ m# y. T
# G, F6 b& l+ V" }d人話o架咋, 我乜都唔知
; w% K1 ~. T* C9 m- _8 }/ u
原來係咁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以下四個名人中你地最唔妥邊個

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。