<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我的增磅血淚史!
返回列表 回復 發帖

我的增磅血淚史!

見到近年興瘦身,真係有d眼火爆!
: J' [7 ~; K" [4 \; Y6 o佢地身材好地地,都拿錢出來瘦身,究竟知唔知有人想肥唔肥到?!
/ y; F! f- M1 t0 \4 W) w0 i# z
; }- E; V/ [2 M9 L- u. D( p記得中一果時度高磅重:
# l3 N8 B" A/ E# t* t6 n180cm(穿鞋,唔穿實數係178),51Kg,IBM只得16.096!$ C9 [$ R# f) H. ]! f5 u) f
後尾我決心增磅,食多d同狂操體能) {8 P/ a6 \' s& ?
每晚都食三碗飯(後期碗),仲試過每兩日飲一支牛奶/ o2 p9 ^4 E: ~: o
第一次操體能維持左年半左石,因為病而停左
# K) g8 K4 T8 n5 b3 y之後都半年有半年無咁,但好奇怪,操果時唔重,停操先黎重!
) {. L7 d, U' M! D8 E. C/ W7 z到中六IBM先見得人(用左六年!):
& }7 I; I* _( w; A, _/ n8 S7 X" D184cm(無穿鞋),72Kg,IBM係21.267!0 p# V0 Q" Z) \; d) F

! Z7 @) Q5 e- A' a& }: l(我仲記得小四我都未有40kg~)
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
中一178cm
5 b8 Y( K2 v* H中六184cm5 p5 L( a3 W# Y

' V. l. R& }: A( H3 o* T@@
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 12:28 AM:
* v) K1 G  `" L) n5 v0 W& h中一178cm
% I7 l! L) d" Z2 f, P( i中六184cm$ V) }: K' i* H4 e! s0 m

# R/ Q" o8 g* q5 _. \@@
+ E- F0 |5 p5 ]% p# F% p
你想說太少還是太多?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
都六年啦,點會高得咁小 @,@ 得10cm都冇
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 12:27 PM:
* W1 W$ L6 O% V- T3 W1 t' ]都六年啦,點會高得咁小 @,@ 得10cm都冇
( j. m( a, U4 `0 |: M/ ~
果時以為180左右夠高,唸歪左.....
0 q% y6 {. D  m, W% W; [驚拉高左,會將增肥效果抵消.....
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-13 01:13 PM:6 |( U' v% V# r  H3 {) b
* P+ Y4 [. x1 A! {9 Q2 @
果時以為180左右夠高,唸歪左...../ p$ ~( r9 V8 X* X0 i
驚拉高左,會將增肥效果抵消.....
8 h7 B0 F- g! l$ b) ?都冇可能啦
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 01:20 PM:: G8 m. H" O( O- G
3 q5 E$ J+ {8 E7 B8 M
都冇可能啦
; v8 A- A4 |, \0 i; Gwhy?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
六年最小都高20cm啦 ~_~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 03:24 PM:
4 B, _: P- |" v7 b+ `六年最小都高20cm啦 ~_~
+ ^  {3 f) t9 v3 O我咪應該198?
/ P* F4 [2 p  I" e9 v7 _4 v我同齡果d咁有一半過2米?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-13 04:44 PM:
& f3 ?$ i" @- }# M2 X
+ ~' r, O) T0 S0 s7 A1 J. m# U我咪應該198?
0 p; O6 E1 _, L, u/ y* V我同齡果d咁有一半過2米?
: C" B3 I# r* h9 h2 T3 L唔係,我係話您高得唔正常
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我的增磅血淚史!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。