<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [原創] 20051226 Canon 五條女 - 新機試作
返回列表 回復 發帖

[model] [原創] 20051226 Canon 五條女 - 新機試作

part1.1
http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 0&checkid=774d5

800 x 533 PIXEL下載

533 x 800 PIXEL下載

533 x 800 PIXEL下載

part2.2

good~
Originally posted by byebyela at 2005-12-27 01:53 AM:
Mandy Chan ~~~~~~~
[2005.12.24] http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=96591
[2005.12.26] http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=96838
http://www.26fun.com/bbs/attachthumbs/month_0512/RFNDXzAwOTk=_zQBbmDwyAKi1.jpg

我就係佢右面一米遠

[ Last edited by d228216 on 2005-12-27 at 02:01 AM ]

4368 x 2912 PIXEL下載

新機好唔好玩呢?

其實我都在場,but同女友一齊費事影lu
你用什麼新機呢??
但我覺得好似捕光唔夠, 照片好暗.....
愛一個人原來不易,
忘記一個人卻更難!!!
Originally posted by Devil901 at 2005-12-27 03:24 AM:
你用什麼新機呢??
但我覺得好似捕光唔夠, 照片好暗.....
尋日新機試玩, 完全未識用, 冇set過就落樓試機............

尋晚睇完說明書再影...比D意見.

1000 x 1500 PIXEL下載

Originally posted by d228216 at 27-12-2005 21:05:

尋日新機試玩, 完全未識用, 冇set過就落樓試機............

尋晚睇完說明書再影...比D意見.
a01 好好多, 但腳部與面色不協調.
a02 及 a03 就唔覺與 26 號那輯有什麼分別....

p.s. 2 日都影都靚女都唔通知啊.....
愛一個人原來不易,
忘記一個人卻更難!!!
Originally posted by Devil901 at 2005-12-27 09:57 PM:

a01 好好多, 但腳部與面色不協調.
a02 及 a03 就唔覺與 26 號那輯有什麼分別....

p.s. 2 日都影都靚女都唔通知啊.....
呵呵咁好眼, 唔夠光係因為用iso50.呵呵.

通菜街 promotion 都係亂撞...星期六日下午5點後, 多多小小梗有.
我鐘意用Canon機影D超滑相

[ Last edited by d228216 on 2005-12-27 at 10:18 PM ]

1928 x 2888 PIXEL下載

2100 x 3148 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [原創] 20051226 Canon 五條女 - 新機試作

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。