<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 新秀狀元布朗正 xx
返回列表 回復 發帖

新秀狀元布朗正 xx

湖人的卡米布朗日前首次作客倒戈出戰母會巫師後,竟然向傳媒表示主場球迷的噓聲太弱,看來他不但可能是歷來表現最差的新秀狀元,更可能是最「唔知醜」的球員。

巫師球迷起初在「次貨」新秀狀元卡米布朗接球和起手投射時都會「勁噓」,但由於卡米布朗的表現實在太差,根本「噓無可噓」,所以球迷唯有改為在他射失或被球證吹罰時報以歡呼,不過卡米布朗似乎一點也不為其5分和7個籃板球的差劣表現而羞愧,反而說﹕「我之前效力巫師時聽到的噓聲要強得多,今天的噓聲比較弱。球迷以前不滿我的表現而大喝倒采,但我今季已離隊,他們不是應該為拔去『眼中釘』而拍手歡呼嗎﹖他們的反應實在令我迷茫。」

湖人球星高比拜仁為卡米布朗「解畫」﹕「以往巫師球迷期待卡米布朗每場取得25分及15個籃板球,但他在湖人不需要這樣做,我的責任便是減輕他的壓力。」原來卡米布朗在湖人是「奉旨」表現差,近800萬美元的年薪實在易賺。

打成咁仲賴球迷, 上年噓得咁勁又唔見你打得好!? 湖人仲寄望你可以主宰內線, 做以前 o'neal 做o既野...
Originally posted by bigfish at 2005-12-29 09:53 PM:
打成咁仲賴球迷, 上年噓得咁勁又唔見你打得好!? 湖人仲寄望你可以主宰內線, 做以前 o'neal 做o既野...
湖人在交易前都唔會對佢有咁既期望掛...
會唔會誇張左小小...
估波:8勝?和2負
最討厭足球隊:自稱主攻但進攻單調,死茅死撞收檔啦
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-29 09:59 PM:

會唔會誇張左小小...
湖人放棄左兩個正選去換佢返黎, 起碼都要做到中鋒應做o既野丫
o個陣時好多人都對佢新秀狀元個名有d期望掛
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-29 09:59 PM:

會唔會誇張左小小...
係law,無o'neal 咁誇ge.......
我諗12,3分,8,9個reb 都滿意ga啦.....
可惜身為一個新秀狀元連咁都做唔到.........
Originally posted by bigfish at 2005-12-29 10:02 PM:

o個陣時好多人都對佢新秀狀元個名有d期望掛
wizards 有佐敦教路都打得咁差
身高又無乜 力量又無o'neal咁勁
難道你當初認為 佢
career 7分5個籃板 可以控制內線?
仲有佢係大前  中鋒只係好勉強既兼職...
佢唔係大佬ben
水到冇可再水
i'm lovin'it
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-29 10:05 PM:

...
佐敦教打中鋒波?咪玩la~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-29 10:05 PM:

...
有冇人知佢高中o既表現如何??
我都睇下佐敦o既眼光點解咁....
佢連大學都冇讀過, 講d 咁o既野, 真係懷疑佢高中o個陣係咪成日走堂, 成個小學生咁
Originally posted by 甘國武 at 2005-12-29 10:09 PM:

佐敦教打中鋒波?咪玩la~
佐敦有教 布朗同咸姆頓呀
佢後來覺得佢兩個都唔掂
先復出帶住佢地之嘛
重複:布朗係大前 中鋒只係兼職

更何況,波神佐敦教比高3吋既”高佬”打底有乜出奇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 新秀狀元布朗正 xx

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。