<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » M記黃色星星薯餅T恤
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cyt34 at 2006-10-25 09:38 PM:
尋晚我鼓左大勇氣,等佢放工。佢成個...
做得好,講$傷感情
做朋友最後唔好同$有太多瓜葛(用來救命另計~)
如果佢真係當你係朋友,我覺得咁樣答會仲另佢開心(有人關心自己ma~)
而且你一d都唔絕情

問一問你係唔係鍾意佢?(想佢做你女朋友)
or
只想做朋友
如果想佢做女朋友,點做?
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2006-10-25 10:03 PM:

做得好,講$傷感情
做朋友...
Originally posted by cyt34 at 2006-10-26 01:08 AM:
如果想佢做女朋友,點做?
我真係鍾意佢?你鍾意佢d咩?
你當初係因為見佢靚,3唔識7扑佢
衣家唔知你係唔係真係鍾意佢,定同情佢,所以我先咁問
你識佢唔耐,睇你d描述佢一係超級純真,一係奸到出汁......
一切都係睇你自己,小心d就無咩問題,唔好感情用事
呢幾日都日日同佢傾電話,好開心﹗
今閱特登放工落m記,等佢收工同佢番屋企。我問佢點解鍾意佢,佢話我講過愛佢,而且都關心佢,又有條件照顧到佢﹗跟住仲送左張畫比我,有佢同我,佢媽咪,仲有對仔女﹗詰我地將來會咁﹗

有時對住佢我真係分不開鍾意佢個人,定係佢身體,定係同情佢﹗但我覺得同佢一起佢會好開心,而我就覺得好舒服,因為我可以令佢開心,以前我是做不到令女朋友開心的(俾錢扑的唔計)。

我有時覺得我好衰,都唔肯定係米愛佢就講左愛佢﹗更加衰的仲要我今晚真的想扑佢............(臨尾衰到在佢樓下攬佢,摸左佢對波同patpat成分鐘,不過都無扑)。有時又想佢咁慘,自己仲想住個身體,都係唔好想而要對佢好d﹗

我點樣可以簡單d肯定係米愛佢,同埋點樣唔想住扑佢?
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2006-10-26 06:01 AM:

我真係鍾意佢?你鍾意佢d咩?
你當初...
你咪心急~愛是需要時間培養
現階段你要多de關心佢
例如~佢de學業~身體健康等
具體de講~你要鼓勵佢唔好放棄學業
仲有~個女仔屋企環境咁樣的話可以apply綜援
無同樣經歷
多謝﹗而家同佢一齊,都幾好,不過前晚都係忍唔住,攪左佢。真係唔知對佢係有性先定有愛先﹗
Originally posted by 10A at 2006-11-5 05:54 PM:
現階段你要多de關心佢
我果度M記d女唔正
反而KFC正d
The Best
又有痳煩,尋晚佢電話同我講佢.........好耐M無到,問我如果佢有左,我會點..........?我呆左一陣,佢哭住同我講一定會要個BB,希望我就算唔要佢,都要我盡力養大個BB,好好教BB﹗
我之後同佢講佢仲細,就算有左都要考慮下,佢哭得好緊要就收左線,我再打電話俾佢都唔聽..............
Originally posted by 10A at 2006-11-5 05:54 PM:
現階段你要多de關心佢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » M記黃色星星薯餅T恤

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。