<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【膠盤民調】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mikeycwebb at 2007-6-3 08:36 PM:

咁我想問如果我想建議足球我可以去邊架?
你可以試吓問kakeidevil版主,佢開慣足球盤

不如 一盤兩估  啦笨  

A估  齋估局數 唔估隊名  就1賠3  一定要買兩分
B估  估隊名+估局數       就1賠6  只可買一分

每人限買一次  買A估者不得再買B估  買B估者不得再買A估

Originally posted by head at 2007-6-4 12:32 PM:
...
好似唔錯,但係輸都盡都係輸2分,唔夠刺激
我覺得#86唔錯,不過好難估
Originally posted by kaichun88 at 2007-6-3 08:45 PM:

你可以試吓問kakeidevil版主,佢開慣足球盤
唔該kaichun=]
Originally posted by head at 2007-6-4 12:32 PM:
...
幾有諗頭喎
真係唔錯
版主諗得過 夠刺激
建議球盤:真‧皇牌復仇  沾屎vs躉痕

Final第一場占士未能乘着上圈勇態,大失水準,命中率只得兩成半,拿14分
反觀馬刺鄧背保持水準,17投10中,得24分
由於占士、鄧背表現好壞足以影響球賽勝負
不如再估下Final第二場誰高分d?
究竟係占士沾到渾身是屎,抑或鄧背打到躉痕?
Originally posted by kaichun88 at 2007-6-8 11:52 AM:
建議球盤:真‧皇牌復仇 vs躉痕
...
我打算等 沾屎謝多場先再開睇睇佢第二場點先
建議球盤:
誰是Final MVP?
鄧背?柏加?占士?贊奴比利?定係其他?
買1賠1
Originally posted by kaichun88 at 2007-6-11 12:13 PM:
建議球盤:
誰是Final MVP?
鄧背?柏加?占士?贊奴比利?定係其他?
買1賠1
good idea wor! let me think think
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【膠盤民調】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。