<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 02:25 AM:% X, _8 X" @, Q- I+ K, G

( m. y6 n) t: d2 G) u算啦,佢都係唔想開,無謂迫佢啦
/ y! {$ Y# \2 a' Nok...正有此意~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 02:25 AM:
9 o2 O  ^' p: c+ D5 k
2 F8 i  i* K, o1 C算啦,佢都係唔想開,無謂迫佢啦
8 {( c9 G* S, P% A
左你聽日番幾點???
8 H- Z* {/ x4 E6 W' C( `" A* m8 u+ S; {, F5 r
其實係我地嚇親小妹.....
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:27:3 X, y' z, Y. T) k/ k4 c
+ V: W; x0 [) Z* W1 O7 `
左你聽日番幾點???" E4 x3 Y( B1 G( {

+ h1 r6 i7 p5 P+ B* R5 B0 ]其實係我地嚇親小妹.....
2 k+ k2 T+ {# r* _# w9點半囉
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 02:29 AM:' H- ]$ g' D3 V

# w  q! Z7 q5 J; J1 U/ @9點半囉
8 P6 ~, n) R+ \% l# L3 R咁仲唔瞓?
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:30 AM:
) n! z! _- }9 F; W- w, }  M7 V! ]4 a- v" X( M1 T
咁仲唔瞓?
" h# A# C6 s9 Q* ~) F8 w仲有15分鐘...
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:30:
' c/ C3 T; N/ p0 r9 P  O. @# b; e/ j# n2 ?/ z$ Z
仲有15分鐘...
, \% M6 p: S0 w( f你唔好引我下
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:30 AM:
" E1 a5 Z0 P9 Y, z; M, W* s  K5 P; v3 L0 T2 J1 D/ N, ]
仲有15分鐘...
; k% ~0 [* U7 [* z
大穫............超眼瞓.............
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 02:32 AM:
, `' }. R! m# x! N& T/ z- ?6 X' X5 P
5 h% l3 l& T9 X8 J% C你唔好引我下
3 G0 o1 p2 C- b( [5 e睇完仲有粒幾鐘瞓...夠差電
小妹走左??
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:36 AM:2 O* [1 A! e4 `3 a9 |! }  V
小妹走左??
( `( [1 E0 C- k冇人......我都閃算了...$ u, d. q5 L! C' w- D
/ Q( r- Q/ b  D6 c$ d1 ?
孤獨老人走了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。