<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
第一千個回覆喇,推推先
希望愈黎愈多人黎留言啦!!

向二千個回覆進發...
go go go
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-9 07:47 PM:

u try try this...

http://neural.cs.nthu.edu.tw/jang/
thxxxxxxx

仲有沒多d
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-9 07:48 PM:
第一千個回覆喇,推推先

向二千個回覆進發...
go go go
搞錯牙,俾你搶左><
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-9 07:48 PM:
第一千個回覆喇,推推先

向二千個回覆進發...
go go go
整整個member list??
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-9 07:48 PM:

hope喇,曼聯今季對d中遊再w唔到都幾難拎冠
好少睇西甲波,真係唔知-.-

好開心雲佬狀態返泥^^
支持做神射手
曼城之前對曼聯既打毗戰戰績唔差,但係話晒曼聯主場, 打高1皮波, 同埋今季曼聯決心好大,要雪前...應該冇問題.
作客維拉利爾,佢係歐賽初哥, 加上呢期佢地既狀態ma ma地, 冇上季咁利害,仲唔趁佢病攞佢命咩^0^
最後對利物浦, 佢地成隊都好似淨係打謝拉特一個, 睇歐聯外圍就知, 就黎踼到佢殘咁滯, 再加上施斯同摩連迪斯都傷左, 得番個高治, 佢仲好似係岩岩好冇幾耐, 同埋以佢級數都唔會威脅到曼聯, 可以放心.

最緊要係曼聯個個球員都好 fit, 尤其係前面個幾個, 雲佬同朗尼都係咁入波, 所以連場硬仗都唔會有問題
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-9 07:52 PM:

整整個member list??
點整呀??
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-9 07:52 PM:

點整呀??
都係咪搞la-.-
我諗全追返d post睇下邊個留個言炸ma
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-9 07:54 PM:

都係咪搞la-.-
我諗全追返d post睇下邊個留個言炸ma
=.=
好大工程wor...
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-9 07:56 PM:

=.=
好大工程wor...
不過有咩搞既記得預埋我^0^
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-9 07:56 PM:

=.=
好大工程wor...
交俾你la就
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。