<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2005-8-14 05:37 PM:
大哨再次許下35球既諾言~好多人都話佢誇下海口果d~
但我就覺得唔係人人都可以嗡夠膽講出黎~以佢既能力一定可以做到~
冇錯,佢明知自己冇狀態都咁樣講,我地更加要支持佢
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2005-8-14 05:40 PM:

如果好似上季末咁都勁呀~
入左好多球
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-14 05:46 PM:

冇錯,佢明知自己冇狀態都咁樣講,我地更加要支持佢
咁又係
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
治基治依家同14,15歲既青年隊比賽,之後就16,17既比賽,之後係乙組操~
Originally posted by tkk2p at 2005-8-15 12:27 AM:
治基治依家同14,15歲既青年隊比賽,之後就16,17既比賽,之後係乙組操~
希望操得起啦^^"
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-15 03:02 AM:

希望操得起啦^^"
希望啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
明星隊 1:3 皇家馬德里

0:1 施丹18'
1:1 Kenesei 42
1:2 朗拿度71'
1:3 奧雲83'
第1球施丹12碼入~但佢之前炒左一個12碼~
第2球施丹助攻朗拿度,第3球巴迪斯達助攻奧雲~
Originally posted by tkk2p at 2005-8-15 01:39 PM:
第1球施丹12碼入~但佢之前炒左一個12碼~
第2球施丹助攻朗拿度,第3球巴迪斯達助攻奧雲~
咁明星隊點入
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠

容易受傷的男人活基治降格少年隊

皇家馬德里後衛活基治將要降格於球隊的少年軍。

該名受傷近年半的中堅,在季前與一隊球員在奧地利集訓。

不過,皇馬教練盧森保高指:「活基治將會與十四、十五歲的球員們作賽,他需要一點一點的重建信心,並忘記他曾受的傷患。」

「其後,他將會與十六、十七歲的球員比賽,再下一步就是加入在乙組作賽的預備隊。」

「他已離開球場十五個月,實在是很長的時間。他只跟隨一隊訓練了兩星期,不能立刻重返球隊。」

活基治於去年八月以一千三百四十萬鎊加盟,不過仍未替皇馬上陣任何賽事。

事實上,自去年四月後,他未曾上陣任何真正賽事。

盧森保高亦拒絕估計活基治可在何時替一隊上陣。

不過球會副會長布達堅奴卻指:「活基治將是己隊其中一個最重要收購。」
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。