<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-10-29 01:53 AM:
http://www.youtube.com/watch?v=F-Egl3h55GA
就係e個mv(有表情同無表情既對比) , 令我發覺女人要開心活潑先最靚~~
你又鐘意熟女,
又喜歡活潑,
活潑既就唔係熟女啦
7    6      5    4     3    2    1
.                     

.                     

[ Last edited by ckyckk on 2007-10-29 at 02:07 AM ]
Originally posted by Triangel at 2007-10-29 02:03 AM:

你又鐘意熟女,
又喜歡活潑,
活潑既就唔係熟女啦
活潑係指心態姐~~
(無人話你聽我戒左熟女咩)
Originally posted by ckyckk at 2007-10-29 01:48 AM:

左手面定右手面 ?
右辺個果係欣而黎架
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by clkgtr at 2007-10-29 01:53 AM:

基佬做基佬
基佬我都戒左 , e+純硏究心態~~
沖完涼
Originally posted by gn00987333 at 2007-10-29 02:16 AM:
沖涼中                                            

[ Last edited by ckyckk on 2007-10-29 at 02:21 AM ]
Originally posted by ckyckk at 2007-10-29 02:19 AM:

[ Last edited by ckyckk on 2007-10-29 at 02:21 AM ]
夏的遊牧民 , 多以毛織毛織皮革革為衣 ; 漢地農民 , 則以穿布料衣衫 ,
因元昊重建黨項本位文化夏 , 多少仍要有皮裘皮帽等胡族特色 , 亦下了禿髮令~~
夏的飲食文化 , 主要是遊牧民的奶肉食 , 和農民的穀食 , 而酒亦有很重要地位~~
交通方面 , 因為東西貿易的頻繁 , 馬牛駱駝都為主要交通工具~~
黨項人尚武耐勞 , 推崇勇武之士 , 固國主多親率士兵馬 , 女性亦較為勇悍 ,
另外亦重義氣愛恨分明 , 其中有仇必報之風甚盛~~
夏的宗族制度性很強 , 擁有一定數目的奴隸 , 元昊建軍事化國家體制後尤甚 ,
至後期戰爭減少 , 奴隸來源縮窄 , 才加速了封建化~~
夏的婚姻和宋相近 , 但有婚前性愛之風~~
夏的傳統是火葬 , 但之後仍要置墳安葬~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-10-29 02:06 AM:

基佬我都戒左 , e+純硏究心態~~
戒咗睇, 不過想做基佬
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。