<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-5-24 10:47 PM:

可以咁講~佢好受西班牙皇馬球迷愛戴架,唔計卡斯拿斯,佢最能代表’’桑尼圖精神’’
咩係桑尼圖精神呀??不過卡斯拿斯為球會真係好博命~第二個我估真係碧咸~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by tkk2p at 2006-5-24 10:48 PM:

好耐冇去過camp添~
實有機會既^^
Originally posted by andy020290 at 2006-5-24 10:49 PM:

咩係桑尼圖精神呀??不過卡斯拿斯為球會真係好博命~第二個我估真係碧咸~
皇馬以前踢波以博命而出名既球員,唔知係九幾年死左,之後皇馬球迷都好懷念佢既拚博精神,叫桑尼圖精神~
今季季中既時候,西班牙盃對薩拉戈薩第2回合前,卡斯拿斯提出要表現呢種精神,要追返1比6既比賽,所以果場波就吸引左好多球迷,同埋踢返場好波,雖然差一球,但之後就因為呢種精神,所以皇馬先有返返黎既感覺
Originally posted by andy020290 at 2006-5-24 10:49 PM:

加上魯爾果排未出得,有d傳媒眼見卡斯拿斯既感染力,仲提出要比佢做隊長
Originally posted by tkk2p at 2006-5-24 10:54 PM:

加上魯爾果排未出得,有d傳媒眼見卡斯拿斯既感染力,仲提出要比佢做隊長
卡斯拿斯緊係唔得啦~比碧咸就差唔多~
Originally posted by andy020290 at 2006-5-24 11:13 PM:

卡斯拿斯緊係唔得啦~比碧咸就差唔多~
皇馬隊長計年資~可能下個年輕隊長就係卡斯拿斯了~
不過魯爾真係好有感染力,佢一定要生性呀~
Originally posted by tkk2p at 2006-5-24 11:18 PM:

魯爾我成日睇佢都好似好滄桑咁..
Originally posted by andy020290 at 2006-5-24 11:37 PM:

魯爾我成日睇佢都好似好滄桑咁..
咪係~d鬚同埋堆髮
隊長排名:魯爾,古迪,卡路士,卡斯拿斯
如無意外我諗碧咸係排係卡斯拿斯後面既
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-5-24 11:18 PM:

係呀,碧咸要係皇馬做隊長或者代隊長都幾難,哈哈
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。