<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-29 03:13 AM:) ?1 l8 @5 E1 `1 e5 w9 a
4 `1 Q% B8 Y0 f- A* V! k& h
音樂?
* H$ F* V& c3 \) g我一直認為我係個音樂白痴
3 y+ a( c7 M( [) |6 @, K4 G  K2 _' A# ?) C$ U4 C. A: ^
我都係一個文學白痴, 咪又做左好文版主=.=": _9 p1 }- z8 s! T* ~1 ~/ n" y% M

2 |+ d/ H1 G7 U# u+ ?: L最主要只係跟回覆數同內容評估個post好唔好~
6 z! S0 J5 Y0 ]# k8 f( F" V( R1 i( s  |
不過如果唔想, 可以去net毛區~
Originally posted by Rika at 2005-6-29 03:16 AM:
7 c# ~+ \, S, E  P戀愛加校園,我諗無問題呀
% U* }$ R) q0 v

6 J, O' B2 {) Jthank you KAKA~
大家都四圍睇law...加油呀!你地!
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:18 AM:
9 J" [' Z: B4 f: {: M: n+ C) m$ ~1 k# X, ]- A" B# q, h
thank you KAKA~
: @8 ^0 v1 M1 G* J# @諗住post響邊呀?
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:17 AM:/ P* }! W( d4 v; U8 y" Q. ~9 a

8 \: x5 R& K4 a! Y3 @4 a; E9 }5 A7 h7 x  `2 M
我都係一個文學白痴, 咪又做左好文版主=.="
: Z! Y  }% I$ t' O6 Y3 e5 C
2 R+ G4 m, v% B" {0 k" A7 z0 T最主要只係跟回覆數同內容評估個post好唔好~) ?2 V8 c* V- Z& ]3 ], o
3 [! ]+ x+ Y/ Q4 y  b7 r
不過如果唔想, 可以去net毛區~
; I$ Z6 L8 b' T
係咪一定要分區ga??
【icon小偷™】
四圍睇下唔係唔好
( Q% {* b: L/ J1 B問題係如果有D版睇漏左我地就做得唔夠全面喇* X1 p- _, G1 p  h
5 q9 \& V6 Z! w8 a+ m$ F/ q
一係咁, 我地可以四圍睇9 F' ?: d" I% u( S+ }
但出新聞之前要同主要負責果版既記者溝通下先(響呢度)1 `. P- f: M# x( B% ?
如果佢唔響度就搵我" z8 u- \! ^+ f7 M
我都唔響度就出左先~( O* S/ f, J/ l2 C8 U
好唔好?
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:22 AM:
2 m. H- k" a' h+ n+ z四圍睇下唔係唔好
. O5 d; s2 Q+ z9 \問題係如果有D版睇...
0 k3 F0 ]: s# \+ Cok& f) c' y( U5 j5 |6 ?
幾時開始,post響幾邊度?
Originally posted by twh1110 at 2005-6-29 03:20 AM:
6 Q' z* j& |0 m0 a- L' n3 m& n' G. Y( k1 k; G2 c
係咪一定要分區ga??
3 T% T8 Y! s8 n% O2 I: z2 n, f! C: ~4 c# m; |; `7 @
因為怕漏左, 因為好似無咩人去02版, 校園版0 F" D: ^; u. U
俾左,雀見到我死梗: a5 R- v9 R% o9 c5 |& m
* V* j2 o' Z+ Z" t0 o6 [% _1 N
同有D區唔洗理; X* J9 Z0 x, s4 x3 \
好似政治, 100%果D
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:22 AM:' ]; l, D7 w/ L
四圍睇下唔係唔好" `% l$ {) S7 a
問題係如果有D版睇...
/ Y: \1 j' ^6 o: C8 [+ E" \我可以揀校園ma??
【icon小偷™】
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:22 AM:
, ?8 Q/ O+ ~  ^, L$ D& E  d2 @四圍睇下唔係唔好, y  g2 v+ @; y  p; }! f7 \
問題係如果有D版睇...
+ s7 S4 x0 @2 H1 ^8 M" l3 ?! y: }# x( \5 W
不過有個問題~
+ v1 L: i6 r# G6 ?; \4 P怕唔怕會冇咩人入黎.........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。