<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
死都霸住個吹水...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by twh1110 at 2005-6-29 01:24 AM:
9 r, Q6 q! y: V  i1 R; J0 u
6 e: `5 j9 h! t# }5 ]* a我可以揀校園ma??
* R& ?# b* T. w2 s/ m( t你唔想入音樂版呀,我同你換囉,我無所謂
9 }  N5 l" o- d+ J6 K我由戀愛+校園,變成,戀愛+音樂,有無問題呀
- l; `8 t' a* a  }8 Q0 G3 z9 m! K8 N1 d; Q7 o6 {8 k
[ Last edited by Rika on 2005-6-29 at 01:28 AM ]
Originally posted by Rika at 2005-6-29 03:20 AM:
# `3 X' T+ {8 a) H& x7 @9 |; y0 d) ?8 K: R8 r: U/ y
諗住post響邊呀?
1 t$ Z: i1 y9 k
2 r$ A: y/ z: I% @& P
響吹水版" e+ E. ]( w5 H0 I+ S

_4 |  g! \0 @我今晚會漏夜出曬D規則2 g7 X. A  e' N4 q  t* G5 Z
聽日等渣FIT人 OK大家就可以出動喇; X" t! G: D1 Y  Y8 p, d$ f

' D( R; E4 g* Q8 C7 N夠薑可以統計下版務區今日有幾多人問點加分
0 ~6 h! c' W; O0 K+ |2 |# E# M好似恆指咁
Originally posted by michael86 at 2005-6-29 01:24 AM:8 v# w/ k) F7 {& [6 B8 `3 V5 T
8 J- h9 f0 f4 S3 {

% h) W8 n$ P# H& R$ N& O不過有個問題~
& ?6 I' c9 {- a5 u# e/ |怕唔怕會冇咩人入黎.........
! g  A# P; t: ~; R係邊開?
( E" b" @0 C( {4 lmic,如果係咁,你咪好忙,有d反碧咸既分子好煩
【icon小偷™】
Originally posted by michael86 at 2005-6-29 03:24 AM:
8 q  |" P! x" W' x5 \; e/ Y( N( I, |4 T% A( M% Y3 W

6 T. z0 v% C; u8 m5 g. ~$ u+ F不過有個問題~
, [3 I$ A" n0 h2 g& ]2 b, A0 h怕唔怕會冇咩人入黎.........
% H9 g/ d0 b9 @3 j* ?
! e2 ~7 k! Z, ?# [3 L* @! b
唔明
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:27 AM:
3 Z; \# f+ n* {4 R4 ]
, v, W! r- ^% [' s7 |* s4 h1 u: W/ J% I& T: K# L7 e4 `. c8 W
唔明
# O3 f9 q( t. w6 S/ e

9 j8 e+ ^, S: s( G# ]i mean冇咩人睇* G1 A" Z7 q$ g0 j
我諗吸引唔到d新人
Originally posted by michael86 at 2005-6-29 01:28 AM:+ a6 T0 F9 h2 w: Z. {: F

7 V, \* x$ u! V1 H) y' j' }2 U: [0 @
i mean冇咩人睇
( V3 [  C9 l+ K" U我諗吸引唔到d新人
3 W1 c8 j, H  d, P' ~+ L) _唔係吸引新人, 只係方便下D 舊人
Originally posted by Rika at 2005-6-29 01:26 AM:
5 A# g9 `$ R. U9 m" [
! Z0 r' T8 Z1 Y; n9 X6 a# I7 L你唔想入音樂版呀,我同你換囉,我無所謂
7 f" U9 Q- f) \我由戀愛+校園,變成,戀愛+音樂,有無問題呀
1 p6 b, G0 d/ ^8 r  t" ~4 M5 g0 {/ }4 y$ T& ?. E. b
[ Last edited by Rika on 2005-6-29 at 01:28 AM ]
6 T1 J! m6 h" o. m) n) l
冇問題
【icon小偷™】
阿啫可以去刮下趣聞果d野0 A# p" P$ I5 l9 B4 A
大家有時間都可以~
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:29 AM:0 Z# |8 S2 g/ x3 F' l( g7 f
阿啫可以去刮下趣聞果d野
! e. m1 b7 q5 a& G大家有時間都可以~
7 j$ S$ C' ?2 g3 [# ~
趣聞? (戰場?)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。